ZoYummy

ZoYummyZoYummy is een aanbieder van maaltijdboxen in Nederland. Met deze maaltijdbox ontdek jij wereldse gerechten. Je hebt de keuze uit verschillende boxen die je zelf naar eigen wens kunt samenstellen. Zo kun je bepalen hoeveel maaltijden je wilt en voor hoeveel personen. Ook is het mogelijk om de box samen te stellen met vegetarische ingrediënten.

Hoe werkt het?

Zoyummy.nl biedt jou meerdere mogelijkheden aan om een maaltijdbox te bestellen. Zo kun je zelf kiezen of je twee of vier maaltijden wilt ontvangen. Ook is er de mogelijkheid om een box voor een bepaalt aantal personen te bestellen. Je kunt bij deze aanbieder kiezen voor een box vanaf 1 persoon tot en met maximaal 5 personen. De boxen zijn ook naar ieder zijn wens aan te passen. Dit is terug te zien in het feit dat er een vegetarische box besteld kan worden.

ZoYummy werkt net als de andere maaltijdbox aanbieders met een flexibel abonnement. Voor je het abonnement aan gaat kun je de frequentie van de box kiezen. Zo kun je kiezen uit wekelijks, iedere twee weken of eens per maand. Dit is achteraf ook weer aan te passen. Zo bepaal jij zelf wanneer je de box vaak krijgt en wanneer je hem minder vaak hebben wilt.

Het abonnement is ook eenvoudig stop te zetten, te onderbreken of juist te hervatten op een door jou gekozen moment. Dit moet uiterlijk twee dagen voor de nieuwe levering gebeuren.

De bezorging vindt plaats op een zondag. De tijd waarop hij geleverd wordt is tussen 13:00 en 21:00, dit kun je zelf bepalen. De ingrediënten zijn gegarandeerd vers. Deze worden namelijk altijd een dag van te voren ingekocht. Alles wordt op maat geleverd waardoor je geen producten hoeft weg te gooien. Bij de droge ingrediënten zoals een specerij wordt er vaak iets meer geleverd. Dit is namelijk langer houdbaar en kan daardoor voor een ander recept weer gebruikt worden. Maar niet alleen de ingrediënten worden geleverd. In de box bevinden zich ook de bijhorende recepten. Deze recepten worden stap voor stap uitgelegd waardoor het door iedereen te bereiden is.

De voordelen voor jou zijn enorm. Je hoeft niet meer naar de supermarkt om je boodschappen te doen. Ook is het nadenken over wat je gaat eten niet meer nodig. Iedere week zal je vernieuwende maaltijden op tafel kunnen zetten.

ZoYummy assortiment

In principe bestaat het ZoYummy assortiment uit zes verschillende boxen. De grootte en frequentie van deze boxen is volledig aan te passen. Het verschil in de boxen zit hem in de recepten en de ingrediënten. Zo heb je de keuze om Afghaanse recepten te proberen zodat jij deze keuken leert kennen. Ook kun je kiezen voor een verrassingsbox. Hiermee ontvang jij iedere week verschillende en vernieuwende recepten.

Het leuke aan het concept van Zoyummy is dat jij er ook een ontbijt bij kunt bestellen. Het maakt niet uit welke box je kiest, het ontbijt kun je als extraatje bestellen. De ontbijtbox is alleen (nog) niet los te bestellen.

Zoyummy ervaringen

Benieuwd naar wat andere klanten vinden? Lees reviews over deze maaltijdbox. Heb jij zelf ervaring met het bestellen van deze box? Help dan andere bezoekers door een eerlijke review te plaatsen waarin jij je ervaringen beschrijft!