ZoYummy maaltijdbox is de maaltijdenbox van Zoyummy.nl. Op deze pagina houden wij jou op de hoogte van aanbiedingen, kortingacties en natuurlijk de ZoYummy Kortingscode van dit moment.

ZoYummy kortingscode

Momenteel geeft ZoYummy haar nieuwe klanten een kortingscode ter waarde van maar liefst 20% korting op de eerste maaltijdenbox. Dit is een unieke code die voor iedereen anders is. Om deze reden hebben wij deze hier niet gepubliceerd. Wel leggen wij jou uit hoe je aan deze code kunt komen.

Het is namelijk super eenvoudig om aan deze code te komen. Je gaat naar de website van ZoYummy en meld je aan voor de nieuwsbrief. Binnen enkele seconde word jou nu een kortingscode op gestuurd. Deze code is direct te gebruiken en geeft jou 20% korting op de eerste bestelling. Je email adres zou enkel en alleen gebruikt worden om jou op de hoogte te houden van nieuwe acties. Je kunt je hier ook weer ieder moment voor afmelden. Maak dus gebruik van deze handige en slimme actie!

Verdien 10 euro cash

Stel je bent fan geworden van de maaltijdenbox van ZoYummy. Dan is het niet heel gek dat je hier je vrienden over verteld. ZoYummy beloont dat ook nog eens met 10 euro cash. Iedere vriend die jouw gegevens op geeft tijdens het bestelproces ontvangt 10 euro cash. Dit geld word gewoon op jouw rekening gestort. Er zit overigens geen limiet aan deze actie, je kunt zoveel vrienden aanmelden als jij zelf wilt.

Zoyummy kortingscode
5 (100%) 1 vote