Maaltijdboxen zonder abonnement

Maaltijdboxen kunnen los gekocht worden of in de vorm van een abonnement. De meeste maaltijdboxen worden aangeboden in combinatie met een flexibel abonnement. Een flexibel abonnement is een abonnement die eenvoudig te wijzigen is. Wil je een week de box niet ontvangen? Dan kun je hem op pauze zetten. Wil je je volledig afmelden? Dan krijg je niet te maken met een lang opzeg termijn.

Ondanks dat de abonnementen zo flexibel zijn kan het je een prettiger gevoel geven om een box los te kopen. Zo zou je iedere week er goed over kunnen nadenken of je een foodbox wilt hebben. Ook geeft dit jou de mogelijkheid dat je eerst een periode kunt testen bij verschillende aanbieders. Na het los kopen kun jij beter bepalen welke box erbij jou past.

Foodbox zonder abonnement

Momenteel is er eigenlijk maar een aanbieder die de boxen standaard zonder abonnement aanbied. Dat is de Allerhande, oftewel de foodbox van Albert Heijn. Bij deze aanbieder kun jij kiezen uit twee verschillende boxen. Als je deze ontvangen wilt moet je ze iedere week bestellen.

Als je de box standaard iedere week wilt ontvangen, zou je het in eerste instantie misschien omslachtig vinden. Maar het grote voordeel bij de Albert Heijn is dat jij hier ook je boodschappen online bestellen kunt. Als je dus je box besteld kun je gelijk aanvinken welke boodschappen jij wilt ontvangen. Zo kun jij in een keer je voeding voor de gehele week laten komen.

De overige boxen bieden deze mogelijkheid nog niet aan, wel is er een andere mogelijkheid om eenmalig een box te kopen.

Neem eens een proefbox

Een andere manier om eens een losse box te kunnen kopen is door gebruik te maken van de proefbox. Zowel Mathijs Maaltijdbox als HelloFresh maakt hier gebruik van. Voor een proefbox betaal je zo’n 2 tot 4 euro meer dan iemand die een flexibel abonnement heeft.
Het is speciaal bedoelt om jou als potentiële klant kennis te laten maken met de foodbox. Het is dus niet de bedoeling dat je deze proefboxen iedere week aanschaft. Maar als je dit een enkele keer wilt doen is het zeker een aanrader.

Rate this post

Plaats een reactie