Supermarktketen PLUS en HelloFresh werken aan pilot

Supermarktketen PLUS en HelloFresh werken op dit moment samen aan een pilot van drie maanden waarbij de maaltijden van HelloFresh verkocht worden in vijf PLUS supermarkten. HelloFresh hoopt daarmee een nieuwe groep klanten te bereiken.

Assortiment van PLUS nog uitgebreider

De komende maanden is het assortiment van PLUS nog uitgebreider… De maaltijdboxen van HelloFresh zijn zeer gezond en handig wanneer je weinig tijd hebt om uitgebreid te keuken. PLUS is de samenwerking dan ook aangegaan omdat het haar klanten nog meer gemak wil bieden. Wie weet heb je bepaald werk waardoor je ’s avonds laat thuis komt. De kans is groot dat je geen zin hebt om uitgebreid te koken. In dat geval komen de maaltijdboxen van HelloFresh goed van pas.

Pilot van 3 maanden

De pilot van HelloFresh en PLUS duurt drie maanden. Daarna zal worden beslist of PLUS de maaltijdboxen definitief in haar assortiment opneemt. Het is op dit moment een kwestie van uitproberen en kijken hoe klanten er op reageren. Hoe dan ook heeft de consument meer keuze dan ooit. Het kiezen van een gezonde maaltijd is steeds gemakkelijker. Weet je even niet wat je moet eten vanavond? Dan bieden de maaltijdboxen van HelloFresh uitkomst.

Diverse filialen

De Hello Fresh maaltijdboxen worden verkocht in filialen in Rotterdam, IJsselstein, Abcoude en Schoonhoven. In de winkel heb je de keuze uit ‘vlees’, ‘vis’ of ‘vegetarisch’. De gerechten zijn zeer gevarieerd. Zo kun je onder andere kiezen tussen risotto en schelvisfilet.

Rate this post

Plaats een reactie