Supermarkten Carrefour en Delhaize introduceren maaltijdboxen

Ook in 2017 is de opkomst van maaltijdboxen niet te stoppen. Naast bekende namen als Hello Fresh, Matthijs Maatijdbox en Marley Spoon bieden nu ook steeds meer supermarkten maaltijdboxen aan. Zo stellen nu ook Carrefour en Delhaize pakketten samen waarmee boodschappen doen en koken gemakkelijker is dan ooit…

Geen boodschappenlijstje meer

Supermarkten zijn een nieuwe speler op de maaltijdboxen markt, die zich het afgelopen jaar sterk uitbreidde. Dergelijke pakketten vol verse producten en ingrediënten bieden dan ook talloze voordelen. Zo hoef je als consument niet de deur meer uit om producten te kopen in de supermarkt. Dit scheelt weer het maken van een boodschappenlijstje en een tocht door weer en wind. Het is dan ook niet verrassend dat maaltijdboxen een groot succes zijn.

Maaltijdboxen van Carrefour

Supermarkten zoals Carrefour en Delhaize liften graag mee op het succes. Zo introduceerde Carrefour afgelopen oktober al de zogeheten ‘Simply You’ maaltijdboxen. Het ging hierbij een proef met diverse recepten en ingrediënten, om te kijken of het kon rekenen op enthousiasme van het publiek. Op dit moment bekijkt de supermarktketen de resultaten. Pas daarna wordt duidelijk of Carrefour daadwerkelijk maaltijdboxen gaat bezorgen.

Delhaize

De Belgische Supermarktketen Delhaize begint dit jaar definitief met het samenstellen en bezorgen van maaltijdboxen. Steeds meer Belgen maken er gebruik van. Je kunt de pakketten dan ook eenvoudig online bestellen en laten bezorgen. Binnen een paar uur worden je boodschappen aan huis bezorgd.

Rate this post

Plaats een reactie