Streekbox

De Streekbox is een maaltijdbox die zich echt onderscheid van de andere maaltijdboxen in Nederland. Dit doen ze door te werken met 100% biologische producten en 100% Nederlandse producten. Wie biologisch wilt eten met producten uit eigen land is hier dus aan het juiste adres.

Streekbox.nl ( nu Ekomenu)is begonnen met het leveren van producten uit het groene hart van Nederland. Doordat er enorm veel aandacht in de media aan deze box werd besteed is het uitgegroeid tot een landelijk concept. Inmiddels worden de ingrediënten voor de box uit heel Nederland gehaald. Streekbox geeft jou de keuze uit vier verschillende boxen.

De volgende maaltijdboxen zijn verkrijgbaar:
• Gezinsbox
• Specialbox
• Veggiebox
• Fruitbox

Als je de keuze voor een bepaalde box hebt gemaakt kun je kiezen voor het aantal personen dat je ingrediënten wilt ontvangen. Je hebt de keuze om te kiezen tussen twee en vier personen.

Alle boxen zijn geschikt om een Hollandse maaltijd binnen 20 tot 30 minuten op tafel te zetten. Dit zijn uiteraard alleen gezonde en enorm lekkere maaltijden.

Bij de Streekbox heb jij de keuze om een flexibel abonnement te nemen of een losse box. Bij een flexibel abonnement ontvang jij wekelijks de box thuis geleverd op een door jou gekozen moment. Maar stel als jij een week de box niet wilt ontvangen, dan kun jij dit eenvoudig duidelijk maken. Uiteraard betaal jij deze week ook niet voor de box. Ook kun jij er voor kiezen om de box los te kopen wanneer het jou uitkomt.

Kortingscode Streekbox

Op Streekbox.nl kun jij een abonnement kiezen voor een maaltijdbox. Wie een abonnement afsluit is er van verzekerd dat hij of zij iedere week een box ontvangt. Maar hoe kun je hier zo min mogelijk voor betalen?

Het gebruik van de kortingscode streekbox kan hier een bijdrage aanleveren. Soms komt het namelijk voor dat er een unieke code wordt uitgegeven. Deze geeft een bepaald bedrag korting op je aankopen en is eenmalig te gebruiken. Op het moment dat er zo’n code beschikbaar is zullen we deze op onze pagina plaatsen. Het gebruik van de code is enorm eenvoudig. Kopieer de code en vul hem in tijdens het afreken proces. Je zult zien dat de korting automatisch verrekent wordt. Erg eenvoudig dus en de kortingen kunnen flink oplopen.

Ook kan het zijn dat er een korting actie is waar je geen code voor nodig hebt. In dat geval maak je gewoon gebruik van een aanbieding zonder er iets voor te doen. Ook zodra er een aanbieding is zullen we deze op deze pagina publiceren. Het loont dus om regelmatig terug te komen op Maaltijdboxen.net.

Ervaringen

Benieuwd naar wat andere klanten vinden? Lees reviews over deze maaltijdbox. Heb jij zelf ervaring met het bestellen van deze box? Help dan andere bezoekers door een eerlijke review te plaatsen waarin jij je ervaringen beschrijft!