Streekbox-logoDe Streekbox is een maaltijdbox die zich echt onderscheid van de andere maaltijdboxen in Nederland. Dit doen ze door te werken met 100% biologische producten en 100% Nederlandse producten. Wie biologisch wilt eten met producten uit eigen land is hier dus aan het juiste adres.

Ga naar de website

Bekijk het aanbod maaltijdboxen

Over de Streekbox

Streekbox.nl is begonnen met het leveren van producten uit het groene hart van Nederland. Doordat er enorm veel aandacht in de media aan deze box werd besteed is het uitgegroeid tot een landelijk concept. Inmiddels worden de ingrediënten voor de box uit heel Nederland gehaald. Streekbox geeft jou de keuze uit vier verschillende boxen. De volgende maaltijdboxen zijn verkrijgbaar:
• Gezinsbox
• Specialbox
• Veggiebox
• Fruitbox
Als je de keuze voor een bepaalde box hebt gemaakt kun je kiezen voor het aantal personen dat je ingrediënten wilt ontvangen. Je hebt de keuze om te kiezen tussen twee en vier personen.

Alle boxen zijn geschikt om een Hollandse maaltijd binnen 20 tot 30 minuten op tafel te zetten. Dit zijn uiteraard alleen gezonde en enorm lekkere maaltijden.

Bij de Streekbox heb jij de keuze om een flexibel abonnement te nemen of een losse box. Bij een flexibel abonnement ontvang jij wekelijks de box thuis geleverd op een door jou gekozen moment. Maar stel als jij een week de box niet wilt ontvangen, dan kun jij dit eenvoudig duidelijk maken. Uiteraard betaal jij deze week ook niet voor de box. Ook kun jij er voor kiezen om de box los te kopen wanneer het jou uitkomt.

StreekBox ervaringen

Benieuwd naar wat andere klanten vinden? Lees reviews over deze maaltijdbox. Heb jij zelf ervaring met het bestellen van deze box? Help dan andere bezoekers door een eerlijke review te plaatsen waarin jij je ervaringen beschrijft!

Streekbox ervaringen
1 Reviewer
Gebruiker 4.4 (4 Stemmen)
Service1
Kwaliteit1
Prijs1
Totaal1
Ervaringen van klanten Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter

Streekbox
5 (100%) 25 votes