Steeds meer gezinnen kiezen voor een foodbox

Met een druk gezin is het qua tijd soms passen en meten. Tussen alle drukte door moet je ook nog naar de winkel en koken. Aan het einde van de dag een gezonde maaltijd op tafel zetten is soms best een uitdaging. Gelukkig biedt Mathijs Maaltijdbox de ideale oplossing. Steeds meer gezinnen kiezen er namelijk voor om online een familiebox te bestellen.

Familiebox

Het idee achter Mathijs Maaltijdbox is simpel, maar zeer doeltreffend. Op de website van de organisatie bestel je een familiebox vol verse ingrediënten en inspirerende recepten. De groenten zijn door het team achter Mathijs Maaltijdbox zelfs al voorgesneden. Zodoende kun je na het ontvangen van de box meteen aan de slag in de keuken. Dit scheelt natuurlijk behoorlijk veel tijd, waardoor gezinnen al binnen 30 minuten genieten van een gezonde en verse maaltijd.

Meer tijd voor elkaar

Steeds meer gezinnen besluiten lid te worden van Mathijs Maaltijdbox. Ze profiteren van verse ingrediënten en gezonde maaltijden zonder er veel tijd aan kwijt te zijn. Bovendien is het niet meer nodig om boodschappen voor de avondmaaltijd te doen. De eet boxen wordt namelijk gekoeld aan huis bezorgd. Het voordeel van thuisbezorgen is dat je als gezin meer tijd overhoudt voor elkaar.

Gezonde maaltijd voor het hele gezin

Mathijs Maaltijdbox heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zodoende worden alle ingrediënten in een precieze hoeveelheid afgemeten. Dit verkleint de kans dat het gezin eten moet weggooien, wat natuurlijk erg zonde is. Kleine kinderen en eten zijn soms een lastige combinatie. Ze steken hun kritiek soms niet onder stoelen en banken. Ook wat dat betreft is Mathijs Maaltijdbox een goede keuze voor elk gezin. Je kunt het namelijk bepalen aan de hand van de smaak van je kinderen. Zo smullen ook zij elke avond van een gezonde maaltijd.

Grootte van de maaltijdbox

De maaltijden van Mathijs Maaltijdbox zijn geschikt voor elk soort gezin. Het maakt niet uit of je een kleine of grote familie hebt. De familiebox is geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo heb je de keuze uit een ‘familiebox middel’ met 2 volwassen en 1 of 2 kinderen. Een ‘familiebox groot’ is geschikt voor een gezin dat bestaat uit 2 volwassenen en 2 of 3 kinderen. De hoeveelheid ingrediënten en recepten zijn aangepast op de grootte van het gezin. Zo is het aan de eettafel elke avond smullen geblazen.

Rate this post

Plaats een reactie