Start-up Mealhero wil maaltijdboxen met stomer aan gaan bieden

Maaltijdboxen zijn de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Naast Nederland veroveren diverse bedrijven nu ook België. Het is echter niet gemakkelijk om grote concurrenten zoals HelloFresh en Deliveroo te verslaan. Zodoende heeft de start-up Mealhero uit Gent iets nieuws bedacht… Het wil namelijk gezonde maaltijdboxen met een slimme stomer aan gaan bieden Daarmee onderscheidt het zich meteen van de concurrentie. Zal het een succes worden?

Crowdfunding

Mealhero zamelt op dit moment geld in via de crowdfundingsite Kickstarter. De oprichters hebben namelijk slechts een maand de tijd om 65.000 euro in te zamelen om te kunnen starten met de productie van de stomer. Dit moet een geavanceerd apparaat worden die diverse ingrediënten meteen kan herkennen.

Stomer gebruiken

Het doel van de start-up is dat zowel de Belgische als Nederlandse consumenten de stomer aanschaffen en regelmatig maaltijdboxen bestellen bij Mealhero. De diepgevroren ingrediënten zitten in een verpakking. Zodra je ze er uit haalt moet je de stomer gebruiken. Het gebruik van dit apparaat is niet moeilijk. Lees wel vantevoren altijd even de gebruiksaanwezig door. Of het een succes wordt is dus nog even afwachten, maar we wensen Mealhero veel succes!

Rate this post

Plaats een reactie