Spar recepten

Elke week smakelijk en gevarieerd eten; ja, daar verlangen we allemaar naar. Voor degenen onder ons, die hiervoor zelf in de keuken aan de slag gaan, betekent het, dat er heel wat recepten aan te pas zullen komen. Hoe kom je nu aan de inspiratie voor zo een groot aantal recepten, die tevens makkelijk te volgen moeten zijn? Spar komt daar bij kijken, door ons te helpen aan een groot assortiment van uiteenlopende recepten; Spar recepten!

Hoe werkt het

Spar staat bekend als een van de grootste food retailers wereldwijd. Daar houdt het echter niet op. Spar beschikt namelijk over een grote verzameling aan recepten die te vinden zijn op de Spar website. Deze recepten staan onderverdeeld in de categoriëen ontbijt, lunch en dinner. Binnen elke categorie vind je vegetarische, vis en vleesgerechten.

Zodoende is er voor een ieder wel wat te vinden. Zoals we het bij heel wat andere bedrijven gewend zijn, vernieuwd ook Spar haar recepten, zodat de verzameling up – to – date blijft en je steeds, iets nieuws kunt uitproberen. Elk recept bestaat uit een volledige ingrediëntenlijst, een duidelijke bereidingswijze, de voedingswaarde, het aantal personen waarvoor het recept bedoeld is, de bereidingstijd en de moeilijkheidgraads van het gerecht.

Met al deze aanwijzingen kan het moeilijk, fout gaan bij het koken. Naast de ontbijt, lunch en dinner recepten, vind je tevens de zogenoemde specials. In de maand oktober besteed men bijvoorbeeld aandacht aan pompoengerechten.

Deze categorie staat apart van de rest, zodat het allemaal overzichtelijk blijft. Spar bied je tevens de mogelijkheid, om ook in de internationale keuken te experimenteren. Zo is er momenteel een verzameling aan Indian Summer gerechten, waardoor je je voor minstens 1 dag in de week, in de Indiase keuken kunt wagen.

Voordelen

Spar recepten maken het je stukken makkelijker om dagelijks gezond en gevarieerd te eten. De recepten zijn voor een ieder toegankelijk en eenvoudig te volgen. Daarnaast is er aan elke maaltijd van de dag, gedacht; je vind er recepten voor zowel het ontbijt, de lunch als het dinner. Ook heeft men rekening gehouden met zowel de vlees als de niet – vleeseters.

Een ander belangrijk voordeel aan de Spar recepten, is het feit, dat je niet alleen voor je recepten terecht bent bij Spar, maar ook voor de benodigde boodschappen. Spar heeft daar slim op ingespeeld, door zowel de recepten als de ingrediënten, die daarvoor nodig zijn, op één ‘lokatie’ beschikbaar te stellen.

Tot slot

Koken hoeft niet moeilijk, vermoeiend of saai te zijn. De recepten van Spar zorgen ervoor, dat je op eenvoudige wijze, een smakelijk ontbijt, lunch of dinner op tafel hebt. Daarbij heb je de keuze uit vis, vlees en vegetarische recepten, die uit zowel de lokale als de internationale keuken afkomstig zijn.