Samenwerking maaltijdbox aanbieders Ekomenu en Streekmenu

Op dit moment zijn er in Nederland verschillende maaltijdbox aanbieders actief. Wie weet maak je zelf gebruik van Ekomenu en Streekmenu. Onlangs hebben de twee partijen het besluit genomen om samen te werken. De relatief kleine aanbieders gaan hun krachten bundelen om een groter publiek te bereiken…

Biologische maaltijdboxen

Zowel bij Ekomenu als Streekmenu kun je uitstekend terecht voor specifieke maaltijdboxen. Denk bijvoorbeeld aan vegetarische en/of glutenvrije maaltijdboxen. De ingrediënten en producten van deze aanbieders zijn altijd biologisch. Ook nu ze samengaan blijft de inhoud van de boxen geheel biologisch. Zodoende zet je in een handomdraai een gezonde en duurzame maaltijd op tafel.

Grotere doelgroep

Met het biologische aanbod hopen Ekomenu en Streekmenu een doelgroep te bereiken die biologisch eet. Door samen te gaan werken hopen beide partijen hun bereik te vergroten.  Ze spelen daarbij in op de toenemende populariteit van maaltijdboxen en gezond eten. Het aantal Nederlanders dat biologisch eet neemt namelijk nog steeds toe. De consument wil duurzame  producten eten die je gemakkelijk en snel kunt bereiden. Bovendien is het hartstikke handig dat de maaltijdboxen aan huis worden bezorgd.

Concurrentie met grote aanbieders

Ekomenu en Streekmenu willen samen de concurrentie aangaan tegen grote aanbieders als Marley Spoon en Hello Fresh. Dit willen ze bereiken door nog meer kleinere aanbieders aan te trekken. Alleen op die manier kunnen ze de concurrentie van grote spelers op de maaltijdbox markt aan.

Rate this post

Plaats een reactie