Plus recepten

Boodschappen doen kan nu ook bij de Plus supermarkt online. Uit onderzoek blijkt dat de consument vaker boodschappen doet wanneer een winkel gemakkelijk bereikbaar is, en dat is precies wat de Plus nu wil aanbieden. Ook is het gunstig wanneer boodschappen op een centraal punt opgehaald kunnen worden. Een ander groot pluspunt is dat je bijna nooit meer de deur uit hoeft om boodschappen te doen. Daarnaast heb je de keuze uit een ruim assortiment en een aantal fijne Plus Recepten.

De vele voordelen van de online supermarkt

Over het algemeen zijn het vooral jonge mensen die online hun boodschappen doen. Het grootste aantal van de consumenten die online actief is zijn mensen tussen de 18 en 34 jaar. Toch ontdekken ook steeds meer oudere personen de voordelen van PLUS Online. Online je boodschappen doet scheelt immers behoorlijk wanneer je slecht ter been bent. Bovendien bespaart PLUS Online je een tochtje naar de winkel door weer en wind. De andere voordelen van online boodschappen doen even op een rij:

  • Je hoeft nooit meer naar een parkeerplaats te zoeken
  • Je staat nooit meer in een lange rij voor de kassa
  • Misgrijpen in het schap is er niet meer bij. Het assortiment online is altijd compleet

Energiezuinige bezorging

Met een energiezuinige bus brengt PLUS je boodschappen aan huis. Bijzonder genoeg koelt deze bus je boodschappen op zonne-energie. De panelen op de bus zorgen voor de koeling. Daardoor blijven de producten altijd heerlijk vers. Bovendien wordt er met zonne-energie aardig wat brandstof bespaart. Het laten bezorgen heeft dus geen negatieve invloed op het milieu. Eventueel kun je de boodschappen ook zelf ophalen bij de winkel. Je hoeft in dat geval niet meer de winkel door met een volle mand of boodschappenwagen.

Bezorgkosten en snelle service

Voor een normale bestelling betaal je 8,50 euro aan bezorgkosten, terwijl ophalen uit de winkel 5 euro kost. Misschien heb je haast en wil je graag dat de milieuvriendelijke afleverbus nog iets sneller rijdt. Geen probleem, want daarvoor heeft de supermarkt de PLUS Express bedacht. Wanneer je voor 16.00 uur een bestelling plaatst, heb je de boodschappen nog dezelfde dag in huis. Deze snelle service kost 2,50 euro extra. Eventueel kun je ze ook dezelfde dag nog ophalen bij de winkel. Bij een bestelling na 16.00 uur is de levering de volgende werkdag.

Online boodschappenlijstje maken

Om boodschappen te doen bij de PLUS doen je een online account aan te maken. Hierin worden meerdere gegevens opgeslagen. Denk bijvoorbeeld aan eerdere bestellingen die je hebt geplaatst. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om de volgende keer producten te vinden die je weer nodig hebt. Ook is het mogelijk om favoriete recepten op te slaan in een boodschappenlijstje.

Online assortiment biedt voor elk wat wils

Het online assortiment van Plus is zeer uitgebreid. Naast aardappelen, groente en fruit vind je er bijvoorbeeld ook kant- en klaar maaltijden, diverse pasta’s en soepen. Ook voor zoetigheden en chips kun je in de online supermarkt terecht. Tenslotte verkoopt de PLUS ook verzorgingsproducten en maaltijden voor je huisdier.

Aanbiedingen van de PLUS

Schrik niet wanneer de prijs op de website iets afwijkt van je bon. Dit heeft namelijk te maken met de lokale PLUS supermarkten die soms een verschillende prijs hanteren. Vaak is dit een kwestie van slechts enkele centen. Ook het feit dat versartikelen worden afgewogen kan invloed hebben op de prijs. Een tip is om op de PLUS site regelmatig te kijken naar aanbiedingen. Deze leveren namelijk regelmatig mooie kortingen op. Zo is een zak aardappelen soms ineens de helft goedkoper. Bovendien hoef je voor online aanbiedingen, zoals wasmiddelen, vaak geen bestelkosten te betalen. Overigens gelden er voor elke klant maximaal 5 dezelfde aanbiedingen.

Zegels sparen voor korting

Er zijn meerdere manieren om te besparen op de boodschappen bij PLUS Online. Niet alleen door te kijken naar aanbiedingen, maar ook door spaarzegels en zogeheten PLUS punten te sparen. Deze kun je tijdens het bestelproces inleveren om korting te krijgen. Hoe dan ook ervaar je bij PLUS online veel voordelen. Zo kun je al een bestelling plaatsen vanaf 25 euro. Het enige wat je hoeft te doen is het aanmaken van een online account. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je vervolgens inloggen en boodschappen gaan doen.

PLUS recepten om van de watertanden

Alle producten en recepten van PLUS zijn overzichtelijk onderverdeeld in diverse categorieën. Zo kun je op de site onder andere terecht voor heerlijke hoofdmaaltijden voor het hele gezin. Denk bijvoorbeeld aan een winterse stamppot of juist een buitenlandse maaltijd om van te watertanden. Sluit de maaltijd tenslotte af met een van de toetjes recepten van de PLUS. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke zomertaartjes of een amandelpannenkoek? PLUS heeft voor bijna elk gerecht een kookvideo gemaakt. Zo weet je precies hoe je de maaltijd of de lekkernij moet bereiden. Dit maakt het online boodschappen doen bij de PLUS en het koken daarna leuker dan ooit.

5/5 - (11 stemmen)

Plaats een reactie