Maaltijdboxen pasen

Pasen is een van de feestdagen in Nederland waarbij lekker eten centraal staat. Een paasbox, de speciale maaltijdbox voor pasen, helpt jou deze feestdag door. Dit jaar valt pasen op 27 maart 2016, je hebt dus nog even de tijd om een box in te slaan. Hoogst waarschijnlijk kan er vanaf twee weken van te voren een speciale box voor pasen worden besteld.

Maaltijdbox voor pasen bestellen

Met pasen wil je lekker eten, de juiste maaltijdbox helpt je hierbij. Voorlopig hebben de bedrijven geen speciale box aangekondigd voor Pasen. Maaltijdboxen.net  heeft onderzoek gedaan, er worden wel verschillende Paas elementen in de bestaande boxen verwerkt.

HelloFresh:

Wij hebben geen speciale box met Pasen, maar onze Ontbijtbox bevat in die week wel een speciaal paasontbijt. Hierin zit onder andere: een paashaanbroodje, gekookt eitje, salade, crackers, appel-frambozenspread en perssinaasappels om zelf verse jus d’orange te maken.”

Marley Spoon:

Met Pasen besteden we inderdaad extra aandacht aan onze gerechten, met seizoensgerichte producten. De gerechten kunnen gezamenlijk ook perfect als Brunch geserveerd worden, waar de hele familie van kan genieten. 

Dit is ons Paas- menu: 

– oregano kippetje met ovengroenten en salsa verde

– ham-prei plaattaart met frisse lentesalade

– turkse linzensoep met spinazie en gegrild brood

– gevulde aardappels met champignons en salade

– pannekoekjes met bacon, gebakken appel en frisse milkshake

BeeBox:

We zijn inderdaad voornemens om een paasbox aan onze klanten aan te bieden. Let op dat deze dus exclusief is voor bestaande beebox abonnees.

DeKrat:

We zullen met Pasen geen aparte Paaskrat aanbieden, maar wel wat Paaselementen in de krat verwerken.

Albert Heijn: Spoedig kunnen wij hier meer informatie over geven.

 

Onze verwachtingen

Met kerst zagen we volop de aanbieders inspringen op deze feestelijke dagen. Bijna iedere aanbieder had een speciale kerstbox ontwikkeld. In deze box waren feestelijke ingrediënten met uiteraard de daarbij horende recepten. Hoewel de boxen zonder een feestdag al erg leuk zijn ingericht, werd er met kerst nog even wat extra aandacht aan geschonken.

Doordat pasen net als kerst een feestelijke gebeurtenis is waar eten centraal staat verwachten wij dat er ook met pasen speciale gerechten besteld kunnen worden. Gourmetten is voor veel families een bezigheid met pasen, ook een lekker ontbijt mag niet ontbreken. Wellicht weten de aanbieders hier op een leuke manier op in te spelen. Wij wachten het af en laten het jullie weten zodra er meer informatie bekend is rondom pasen 2016.

Rate this post

1 gedachte over “Maaltijdboxen pasen”

  1. Het zou fijn zijn als er net als met kerst een box komt. Met kerst heb ik die van HelloFresh genomen, enorm makkelijk en lekker. Laat ze voor pasen maar met een goede paasontbijtbox komen of iets anders in die richting. Zou erg gewaardeerd worden door mijn kinderen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie