Online boodschappen doen bij Albert Heijn

Elke dag vroeg op, de hele dag druk in de weer zijn, en dan nog snel naar de winkel om boodschappen halen, om vervolgens thuis nog lang bezig te zijn om er voor te zorgen dat er een verantwoorde maaltijd op tafel verschijnt. We hebben er allemaal dagelijks mee te maken, en om wat tijd te besparen nemen we soms een snelle hap. Maar ja, daar zit vaak weer suiker en te veel zout in. Gelukkig is die tijd nu voorbij. Met de mogelijkheid om online boodschappen te doen bij Albert Heijn (AH) bespaar je jezelf een hoop stress en weet je zeker dat je een gezonde maaltijd op tafel krijgt.

Alles van AH, Etos en Gall&Gall in één keer bestellen en laten thuis bezorgen

De online boodschappen service van AH bestaat alweer een paar jaar. Maar waar het vroeger slechts ging om de boodschappen van AH zelf, kan je nu ook de boodschappen van Etos en Gall&Gall online bestellen, en thuis laten bezorgen. Heb je bijvoorbeeld een druk weekend met een verjaardag voor de boeg, dan hoef je niet meer alle winkels langsom de vele boodschappen te halen waardoor je kostbare uren kwijt bent die je beter kan besteden aan het voorbereiden van de verjaardag. Je kan gewoon een dag van te voren online je boodschappen doen en die worden de volgende dag bij je thuisbezorgd. Zo kan je de verjaardagstaart, maaltijdbox van AH, de slingers, de wijn en al het lekkers in één keer thuis laten bezorgen.

Snel en efficiënt online boodschappen doen

In de eerste jaren dat AH de boodschappen thuis liet bezorgen moest je meestal een paar dagen vooruit bestellen. Daarnaast was het aanbod meestal beperkt. Tegenwoordig heeft AH de online bestelservice en de bezorgservice zo efficiënt gemaakt dat je een dag van te voren je boodschappen kan bestellen en de volgende ochtend al kan laten thuis bezorgen. De kosten voor het thuis laten bezorgen variëren van 1,50 euro tot 12,95 per bestelling. En als je maar een kleine bestelling hebt, dan kan je er voor kiezen om de boodschappen meteen uit je werk op een door jou geselecteerd punt af te halen. Handig en super efficiënt.

Altijd verse producten

Online boodschappen doen bij AH is natuurlijk reuze makkelijk en kan je gewoon thuis of op het werk doen. Zo loop je niet meer het risico dat je bent vergeten boodschappen te halen en dat er niets in huis is. Of dat je bijvoorbeeld alleen nog wat oude boodschappen in de koelkast hebt liggen die niet meer vers zijn. Als je bij AH je boodschappen online bestelt ben je verzekerd dat je altijd het meest verse in huis haalt. De sla is knisper-fris en het vlees komt regelrecht uit de slagerij. Ook het brood bij AH is altijd vers uit de oven en wordt na het bestellen meteen voor je verzameld om het zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen.

Met de drukte van alledag valt het niet mee om iedere keer weer een gezonde en verantwoorde maaltijd op tafel te zetten. Nog snel even langs de winkel is er vaak niet bij want juist op die momenten staan de rijen bij de kassa van de supermarkt dik opgesteld. Een snelle hap bestellen kan voor een keer maar echt verantwoord zijn die snelle happen vaak niet, omdat er veel suikers en zout in zit. De https://www.maaltijdboxen.net (Allerhandebox) van Albert Heijn (AH) is dan ook een geschenk uit de hemel. Alle ingrediënten compleet en vers, je hoeft het alleen nog klaar te maken en voilà, iedereen geniet met volle teugen.

Meer tijd voor jezelf of het gezin

Als je nog altijd elk weekend veel tijd kwijt bent met het maken van een boodschappenlijstje, waarbij het verzinnen van de maaltijden voor de week er op vaak nog het meest tijd in beslag neemt, dan ben je met de Allerhandebox een stuk beter af. Je hoeft je vervolgens geen weg meer te banen door de files aan boodschappenkarretjes in de supermarkt. De tijd die je bespaart door elke week de Allerhandebox te bestellen kan je mooi aan jezelf, of aan het gezin besteden.

Wekelijks nieuwe gevarieerde recepten

AH heeft goed nagedacht bij het tot stand komen van de Allerhandebox. Zo zijn er iedere week weer nieuwe recepten die variëren van lichte maaltijden, tot vegetarische maaltijden, tot heerlijk vis-en vlees recepten. Je loopt dus niet meer de kans dat je een paar dagen achtereen hetzelfde hoeft te eten, en je bent verzekerd dat de maaltijd die je op tafel zet vol zit met alle essentiële vitaminen, gezonde vetten en eiwitten. De maaltijden sluiten naadloos aan op de behoefte, en vervelen nooit.

Verse ingrediënten

De recepten in de Allerhandebox van AH blinken uit in originaliteit en kwaliteit. Geen dag hoef je hetzelfde te eten. Zo eet je bijvoorbeeld de ene dag een heerlijke roerbakschotel van scharrelkip met broccoli en noedels, en de andere dag een zelfgemaakte erwtensoep met vegetarische worst. Makkelijke recepten, dus snel op tafel. Elk ingrediënt zit vol vitaminen, en is vol van smaak. De recepten sluiten elk seizoen aan op wat er op dat moment verkrijgbaar is, aangevuld met verrassende smaak-variaties uit andere landen.

Elke woensdag nieuwe recepten voor de week daarna

Je kan de Aller hande box online bestellen. Het enige dat je hoeft te doen is jouw keuzes te selecteren en daarbij eventueel andere boodschappen bij bestellen, en je hebt de Allerhande box met daarin de makkelijke te bereiden recepten 4 dagen later in huis. Gratis bezorgd. Je kan de bestelling al woensdag voor de week daarna doen. Iedere woensdag zet AH nieuwe recepten op de website en kan je meteen bestellen. De bezorg service van AH bezorgd het 4 dagen later bij je thuis en zet het zelfs voor je op het aanrecht. Je hoeft de Allerhandebox alleen uit te pakken en de ingrediënten op te bergen tot je zover bent om te gaan koken.

 

 

De opmars van de Allerhande Box van Albert Heijn is te danken aan de toename van interesse in gezonde, verse producten verpakt in maaltijdboxen. Het idee van de maaltijdbox is dat je niet naar de locale supermarkt hoeft te lopen of fietsen maar een pakket vol verse producten als groenten thuisbezorgd krijgt. Ideaal voor mensen veel werken en daarom minder tijd hebben om te koken en alles behalve diepvriespizza’s lusten. Een seizoensgebonden voedselbox kan courgette, asperge, kippenvleugels of vissticks bevatten.

Veraangenaam jouw kookervaring met de maaltijdbox van AH

De Allerhande is tevens geschikt voor diners waarbij jij familie of vrienden hebt uitgenodigd om bij jou te komen eten. En als je na het bereiden van het bijgeleverde recept merkt dat je producten over hebt, kun je deze gewoon invriezen in de diepvries voor de volgende kookbeurt. Gegarandeerd dat je zult merken dat je niet alleen gezond eet maar ook de stress van het boodschappen moeten doen niet zult voelen. Dankzij de Allerhande box van AH kun je dus met een goed gemoed genieten van kwalitatief hoge producten die tegen een voordelige prijs-kwaliteit verhouding worden aangeboden.

Neem een proefbox of een abonnement op de Allerhande Box

Het assortiment van de Allerhande box verschilt per seizoen en varieert ook om de zoveel tijd. Om de inhoud van actuele Allerhande boxen te volgen op social media kun je ons op Twitter of Facebook terugvinden. Hierop staat het brede assortiment en tevens kun je hier een proefbox nemen als deze maaltijdbox een nieuw begrip voor jou is en je nog niet in het stadium bent waarin je kunt beslissen of een abonnement op de Allerhande Box iets voor jou is. Alle boxen worden door ons bezorgd via de speciale dienst en binnen enkele dagen kun jij thuis in de keuken gebruik maken van de Allerhande Box van Albert Heijn.


Wil je meer weten over de Allerhande Box?

De Allerhande Box is al geruime tijd een begrip bij mensen die dikwijls gebruik maken van deze dienst. De inhoud van de Allerhande Box is zorgvuldig samengesteld door kwaliteitbewuste mensen. Alle vlees- en visgerechten die tot de inhoud van de box kunnen behoren, zijn vers. Ook op de site van Albert Heijn kun je de beschikbare boxen bekijken. Voor antwoorden op vragen over de Allerhande Box kun je het beste contact opnemen met de winkelketen Albert Heijn.

Rate this post

Plaats een reactie