Mathijs Maaltijdbox of HelloFresh ?

Maaltijdboxen zijn populair. Dat is niet zo vreemd, want zeg nou zelf; zo´n gezonde, verse en gevarieerde maaltijd die ook nog gratis wordt thuisbezorgd, is een dagelijks cadeau aan jezelf. Het bespaart je veel tijd en moeite en in een handomdraai tover je steeds weer iets nieuws op tafel. Doe jij nog niet mee aan deze hype? Bestel een proefpakket en laat je overtuigen!

Welke maaltijdbox past bij jou?

Inmiddels zijn er zo veel aanbieders van maaltijdboxen op de markt, dat de keus steeds lastiger wordt. De twee bekendste maaltijdbox aanbieders zijn momenteel HelloFresh en Mathijs Maaltijdbox. Stel, je vergelijkt deze twee met elkaar, welke zou het best bij jou passen?

Maaltijdbox van HelloFresh

De filosofie van HelloFresh is helder: zij bieden je graag een maaltijd aan, die vers, gezond en makkelijk is. Voor € 39,- (voor 2 personen, inclusief BTW en verzendkosten) bestel je eenvoudig een HelloFresh Originalbox, een HelloFresh Veggiebox of een HelloFresh Familybox naar keuze. In deze boxen tref je alle ingrediënten voor drie maaltijden, die in gemiddeld 30 minuten op tafel staan. De producten zijn seizoens- en (grotendeels) streekgebonden. Bij HelloFresh eet je wat de pot schaft, je kunt niet zelf recepten uitkiezen. Daarentegen berekenen ze wel de voedingswaarden voor je, zodat je er gerust op kunt zijn dat je nooit te vet eet of te veel koolhydraten en eiwitten binnenkrijgt. HelloFresh hecht meer waarde aan lekkere en verantwoorde maaltijden dan aan een biologisch keurmerk. Dat betekent dat niet alle producten biologisch zijn.

Nog niet overtuigd van de kwaliteiten van HelloFresh? Misschien geeft dit nieuwtje de doorslag: sinds kort is het bedrijf een samenwerkingsverband met tv-kok Jamie Oliver aangegaan. Wekelijks tref je een recept van Jamie in de box. HelloFresh bezorgt door heel Nederland.

Maaltijden van Mathijs Maaltijdbox

Bij maaltijdbox aanbieder Mathijs Maaltijdbox stelt tv-kok Mathijs Vrieze voor jou de recepten samen. Puur, vers, lekker en snel zijn de kernwoorden van Mathijs. Hij laat zich inspireren door hetgeen de boeren en de telers te bieden hebben. Al het vlees is biologisch en de vis heeft het MSC keurmerk. Ook bij Mathijs Maaltijdbox wordt er goed op gelet dat jij dagelijks gezond en gevarieerd eet. Een Variatiebox, bestaande uit 3 maaltijden voor 2 personen, kost je € 39,-. Deze box laat zich omschrijven als een box vol “Lekkere inspirerende recepten, verse ingrediënten en snel op tafel”. De prijs voor een Familiebox formaat Middel (3 maaltijden voor een gezin met 1 a 2 kinderen) bedraagt € 49,-. Kies je voor een Familiebox formaat Groot, dan betaal je € 59,-. Mathijs Maaltijdbox heeft geen aparte vegetarische maaltijdbox, maar biedt wel regelmatig vegetarische gerechten aan.

Mathijs Maaltijdbox werkt met flexibele lidmaatschappen. Ben je met vakantie of wil je even een paar dagen geen gebruik maken van de bezorgdienst van Mathijs Maaltijdbox? Geen punt, je kunt heel gemakkelijk een pauze inlassen. Mathijs Maaltijdbox bezorgt door heel Nederland, behalve de Waddeneilanden.

Keuze gemaakt?

Gaat je voorkeur uit naar een uitgebalanceerde en voedzame maaltijd van HelloFresh of ben je fan van de pure recepten van Mathijs Maaltijdbox? Welke aanbieder je ook kiest: eet smakelijk! Hulp nodig bij je keuze? Maak dan gebruik van onze vergelijker.

Rate this post

Plaats een reactie