MMB 468x60

Logo mathijs maaltijdboxMathijs maaltijdbox is de gezonde en lekkere maaltijdbox van televisie kok Mathijs Vrieze. Er zijn twee verschillende boxen verkrijgbaar de familiebox en de variatiebox. Beide zijn in een kleine variant en in een grotere variant verkrijgbaar. Op deze pagina informeren wij jou over de box en het bedrijf achter de box.

Assortiment Mathijs maaltijdbox

Mathijs-familie-maaltijdbox
Mathijs Familiebox Groot
De Mathijs familie maaltijdenbox middel is een speciale foodbox die geschikt is voor een gezin met twee tot drie kinderen. De gezonde recepten zullen zowel bij volwassene als kinderen in de smaak vallen. De box wordt iedere week geleverd met de meest verse en lekkere ingrediënten. De box wordt als flexibel abonnement afgesloten, dat betekend dat jij je kunt afmelden zodra je het zat bent. Ook is het mogelijk om hem tijdelijk op pauze te zetten.
not rated 59.00 Meer informatie & Bestellen
Mathijs variatiebox 3 maaltijden twee personen
Mathijs variatiebox 3 maaltijden twee personen
De variatiebox twee personen van TV-kok Matthijs is een maaltijdbox die geschikt is voor volwassene die gezond, gemakkelijk en gevarieerd willen eten. Deze foodbox is geschikt om drie dagen lang te kunnen eten. De maaltijden uit de box zijn allemaal vrij eenvoudig te bereiden en gaat je niet meer dan 30 minuten per dag kosten. Gezond en lekker koken is nog nooit zo makkelijk geweest.
not rated 39.00 Meer informatie & Bestellen
Mathijs Variatiebox 3 maaltijden vier personen
Mathijs Variatiebox 3 maaltijden vier personen
De variatiebox vier personen van TV-kok Matthijs is een maaltijdbox die geschikt is voor volwassene die gezond, gemakkelijk en gevarieerd willen eten. Deze foodbox is geschikt om drie dagen lang te kunnen eten. De maaltijden uit de box zijn allemaal vrij eenvoudig te bereiden en gaat je niet meer dan 30 minuten per dag kosten. Gezond en lekker koken is nog nooit zo makkelijk geweest.
not rated 59.00 Meer informatie & Bestellen

Over het bedrijf achter deze box

Televisie chef kok Mathijs Vrieze heeft een droom. Hij wil alle Nederlanders de kans geven om zelf lekkere maaltijden op tafel te kunnen zetten die ook nog eens erg gezond zijn. Hiermee wil hij meer mensen gezellig samen aan tafel hebben die genieten van lekker eten.

Dankzij het team dat hij achter zich heeft staan worden er wekelijks nieuwe recepten ontwikkeld en de meest verse en kwalitatieve ingrediënten ingekocht. Deze ingrediënten worden in een speciale verpakking verzonden waardoor het ook nog vers en gekoeld is als het bij jou thuis aan komt. De inspiratie voor de boxen komt voornamelijk bij de boeren en de telers vandaan wat terug te zien is in de smakelijke gerechten.

Hoe ziet een maaltijd er uit?

De maaltijden zijn allemaal met zorg samengesteld en zullen variëren waardoor het eten nooit gaat vervelen. Toch blijft de gezonde basis van de maaltijden het uitgangspunt. Zo zal een gemiddelde maaltijd er als volgt uit zien:
Ongeveer 200 gram groenten ( goed voor vitaminen, mineralen en vezels)
Ongeveer 200 gram pasta, aardappelen of rijstsoorten (zodat je aan je hoeveelheid koolhydraten komt.)
Ongeveer 125 gram aan eiwitbronnen dit kan vlees, vis, kip of een vegetarisch eiwitbron zijn.

Het gerecht wat hier mee gemaakt kan worden is door iedereen uit te voeren in 20 tot 30 minuten de tijd. Je hoeft hier absoluut geen chef kok voor te wezen om iedereen aan tafel te zien genieten.

Verschillende maaltijdboxen

Mathijs heeft twee verschillende maaltijdboxen uitgebracht. Een gezin met (jonge) kinderen kan soms wat problemen veroorzaken met de voeding. Je wilt je kinderen zien genieten van het eten, maar je wilt ook dat ze de gezonde en de juiste voedingsstoffen binnen krijgen.

In het drukke leven van tegenwoordig kunnen deze twee dingen nog wel eens lastig zijn. De family box is hier daarom ontwikkeld. Deze is voorzien van lekkere en gezonde recepten. Deze zullen bij zowel volwassene als kinderen in de smaak vallen. De box is verkrijgbaar in twee verschillende groottes. Hierdoor is het voor zowel een groot als een klein gezin geschikt is.

De tweede box is de variatie box van Mathijs. Bij deze box ontvang jij iedere week drie verschillende maaltijden die geschikt zijn voor volwassene. Net als bij de family box zijn deze recepten eenvoudig te bereiden en enorm gezond. Je kunt hierbij ook weer een keuze maken tussen twee verschillende groottes.

Veel gestelde vragen

Wie is Mathijs?

De maaltijdboxen zijn samengesteld door TV kok Mathijs Vrieze en zijn team. Mathijs Vrieze is een bekende chefkok van televisie. Hij is tevens het gezicht van de boxen.

Mathijs Maaltijdbox

4.9 (97.14%) 28 votes

Uit welke boxen kan ik kiezen?

Mathijs heeft twee verschillende boxen waar uit je kunt kiezen. Dit is de variatiebox en de familiebox. De familiebox is speciaal voorzien van kindvriendelijke recepten. Binnen de boxen kan er weer een keuze gemaakt worden voor een aantal personen. Je ontvangt altijd drie maaltijden per persoon.

Mathijs Maaltijdbox

4.9 (97.14%) 28 votes

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zitten al bij de prijs inbegrepen. Er hoeft dus niet extra betaald te worden voor verzending. Daarnaast heb jij een ruime keuze mogelijkheid om te bepalen wanneer de box bij jouw bezorgd dient te worden.

Mathijs Maaltijdbox

4.9 (97.14%) 28 votes

Wat is een flexibel abonnement?

Als je op de website van Mathijs bent geweest, moet het je opgevallen zijn dat ze werken met een flexibel abonnement. Een flexibel abonnement is een abonnement dat super eenvoudig aangepast kan worden. Zo kun jij zelf bepalen wanneer je de box wilt ontvangen en wanneer niet. Ook kun je overstappen van box of het aantal personen wijzigen. De keuze ligt dus volledig bij jou!

Mathijs Maaltijdbox

4.9 (97.14%) 28 votes

Zijn alle ingrediënten biologisch?

Het team doet er alles aan om de ingrediënten zo vers mogelijk te leveren. Verse en gezonde ingrediënten worden belangrijker gevonden dan een officieel biologisch keurmerk. Hierdoor zijn niet alle ingrediënten voorzien van een biologisch keurmerk.

Mathijs Maaltijdbox

4.9 (97.14%) 28 votes

Kan ik een box krijgen zonder varkensvlees?

Het kan zijn dat je geen varkensvlees wilt eten. Bij Mathijs maaltijdbox wordt er om de week een recept geleverd met varkensvlees. Als je dit soort vlees niet wilt eten kun je eenvoudig switchen. Zo kun je de ene week de variatiebox kiezen, de week er op de family box. Op deze manier loop je net de week waarin het varkensvlees in de box zit mis. Dit is eenvoudig aan te passen binnen je account op Mathijsmaaltijdbox.nl

Mathijs Maaltijdbox

4.9 (97.14%) 28 votes

Mijn vraag staat er niet tussen?

Staat jouw vraag over deze aanbieder er niet tussen? Neem dan gerust contact op met ons of met de klantenservice van mathijsmaaltijdbox.nl

Mathijs Maaltijdbox

4.9 (97.14%) 28 votes

Mathijs Maaltijdbox ervaringen

De ervaringen met Mathijs maaltijdbox zijn erg positief te noemen. Via de website krijgt Mathijs Vrieze enorm veel positieve en leuke berichtjes binnen van klanten die tevreden zijn over de maaltijdboxen. De meeste mensen verbazen zich over de enorm gezonde maar ook lekkere maaltijden die iedere week weer worden thuis bezorgd. Ook op onze website staan een aantal ervaringen beschreven van de voedselboxen van dit merk. Neem eens een kijkje op de product pagina om een Mathijs maaltijdbox review te lezen. Ook als jij dit pakket wel eens besteld hebt, heb jij de mogelijkheid om je eigen review te plaatsen.

 

Benieuwd naar wat andere klanten vinden? Lees reviews over deze maaltijdbox. Heb jij zelf ervaring met het bestellen van deze box? Help dan andere bezoekers door een eerlijke review te plaatsen waarin jij je ervaringen beschrijft!

Mathijs maaltijdbox
1 Reviewer
Gebruiker 3.4 (4 Stemmen)
Service3.3
Kwaliteit3.3
Prijs3.5
Totaal3.3
Ervaringen van klanten Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter

Mathijs Maaltijdbox
4.9 (97.14%) 28 votes