Mathijs Maaltijdbox

Mathijs maaltijdbox is de gezonde en lekkere maaltijdbox van televisie kok Mathijs Vrieze. Er zijn twee verschillende boxen verkrijgbaar de familiebox en de variatiebox. Beide zijn in een kleine variant en in een grotere variant verkrijgbaar. Op deze pagina informeren wij jou over de box en het bedrijf achter de box.

Mathijs Maaltijdbox

✓  Gezond & Vers

✓ Relatief goedkoop

✓ Familie recepten

Veel gestelde vragen

Wie is Mathijs?

De maaltijdboxen zijn samengesteld door TV kok Mathijs Vrieze en zijn team. Mathijs Vrieze is een bekende chefkok van televisie. Hij is tevens het gezicht van de boxen.

Uit welke boxen kan ik kiezen?

Mathijs heeft twee verschillende boxen waar uit je kunt kiezen. Dit is de variatiebox en de familiebox. De familiebox is speciaal voorzien van kindvriendelijke recepten. Binnen de boxen kan er weer een keuze gemaakt worden voor een aantal personen. Je ontvangt altijd drie maaltijden per persoon.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zitten al bij de prijs inbegrepen. Er hoeft dus niet extra betaald te worden voor verzending. Daarnaast heb jij een ruime keuze mogelijkheid om te bepalen wanneer de box bij jouw bezorgd dient te worden.

Wat is een flexibel abonnement?

Als je op de website van Mathijs bent geweest, moet het je opgevallen zijn dat ze werken met een flexibel abonnement. Een flexibel abonnement is een abonnement dat super eenvoudig aangepast kan worden. Zo kun jij zelf bepalen wanneer je de box wilt ontvangen en wanneer niet. Ook kun je overstappen van box of het aantal personen wijzigen. De keuze ligt dus volledig bij jou!

Zijn alle ingrediënten biologisch?

Het team doet er alles aan om de ingrediënten zo vers mogelijk te leveren. Verse en gezonde ingrediënten worden belangrijker gevonden dan een officieel biologisch keurmerk. Hierdoor zijn niet alle ingrediënten voorzien van een biologisch keurmerk.

Kan ik een box krijgen zonder varkensvlees?

Het kan zijn dat je geen varkensvlees wilt eten. Bij Mathijs maaltijdbox wordt er om de week een recept geleverd met varkensvlees. Als je dit soort vlees niet wilt eten kun je eenvoudig switchen. Zo kun je de ene week de variatiebox kiezen, de week er op de family box. Op deze manier loop je net de week waarin het varkensvlees in de box zit mis. Dit is eenvoudig aan te passen binnen je account op Mathijsmaaltijdbox.nl

Mijn vraag staat er niet tussen?

Staat jouw vraag over deze aanbieder er niet tussen? Neem dan gerust contact op met ons of met de klantenservice van mathijsmaaltijdbox.nl

Mathijs Maaltijdbox ervaringen

De ervaringen met Mathijs maaltijdbox zijn erg positief te noemen. Via de website krijgt Mathijs Vrieze enorm veel positieve en leuke berichtjes binnen van klanten die tevreden zijn over de maaltijdboxen. De meeste mensen verbazen zich over de enorm gezonde maar ook lekkere maaltijden die iedere week weer worden thuis bezorgd. Ook op onze website staan een aantal ervaringen beschreven van de voedselboxen van dit merk. Neem eens een kijkje op de product pagina om een Mathijs maaltijdbox review te lezen. Ook als jij dit pakket wel eens besteld hebt, heb jij de mogelijkheid om je eigen review te plaatsen.

 

Benieuwd naar wat andere klanten vinden? Lees reviews over deze maaltijdbox. Heb jij zelf ervaring met het bestellen van deze box? Help dan andere bezoekers door een eerlijke review te plaatsen waarin jij je ervaringen beschrijft!