Marley-spoon-logoMarley Spoon is inmiddels ook een bekende partij aan het worden in de maaltijdboxen branche. Van oorsprong komt het bedrijf uit Duitsland en is het nog ‘vrij’ nieuw in Nederland sinds het gestart is in 2014. De maaltijdboxen van dit merk staan voor een hoge kwaliteit, wekelijks selecteren een aantal chefs weer de meest lekkere recepten waarbij gezondheid in het teken staat. Zo kun je altijd verse ingrediënten verwachten van onder andere lokale leveranciers. Ook goed om te weten is dat duurzame producten een kernwaarde spelen bij het bedrijf.

Een ander voordeel van de boxen van Marley Spoon zijn dat de recepten altijd eenvoudig te bereiden zijn. Geen complexe instructies en moeilijke handelingen: heerlijke recepten met een simpele voorbereiding. Alle recepten zijn te bereiden binnen een half uur.

Bekijk de maaltijdboxen van Marley Spoon

De inhoud van een Marley Spoon maaltijdbox

Marley Spoon heeft wellicht minder mogelijkheden dan Beebox of Mathijs Maaltijdbox, maar dat doet de kwaliteit niet minder. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende boxen. Namelijk de ‘Classic’ box en de ‘Custom’ box.

De Classic box is een standaard box opgesteld voor twee personen en drie gerechten. Perfect wanneer je dus een aantal drukke dagen in de week hebt bijvoorbeeld. Of gewoon even geen inspiratie hebt om elke dag wat op tafel te zetten. Dit pakket heeft natuurlijk obstakels als je een groter gezin hebt of gewoon met meer personen wilt eten. Gelukkig heeft het bedrijf hier een perfecte oplossing voor, namelijk de Custom box. Zoals de naam al doet zeggen kun je het hier meer naar eigen wens inrichten. Dit betekent dat je kan kiezen uit twee, vier, zes of acht personen. Bij twee of vier personen, kun je kiezen uit maximaal drie gerechten. Bij zes personen heb je de mogelijkheid voor twee gerechten en bij acht personen slechts één gerecht. Wekelijks kun je weer kiezen uit heerlijke verse recepten, zo vindt je onder andere vlees, vis en ook vegetarische recepten.

Hoe zit het precies met het abonnement?

Belangrijk om te weten is hoe het precies met een abonnement. Het is een flexibel abonnement, wat fijn is als consument. Zo kun je eenvoudig via je profiel het abonnement op pauze zetten, opzeggen of gewoon even een weekje overslaan bijvoorbeeld.

Bezorging

Het fijne aan de service en de Marley Spoon maaltijdboxen is dat deze ook op een flexibele tijd bezorgd kunnen worden. Je kunt namelijk kiezen welke dagen er beschikbaar zijn en ook diverse tijden. Met een druk leven, is dit natuurlijk fantastisch. Ook is er gratis bezorging in heel Nederland (behalve de Waddeneilanden).

Veel gestelde vragen

Hoeveel verschillende boxen zijn er?

Op Marleyspoon.nl kun jij kiezen uit twee verschillende boxen. Dit is de familiebox en de classicbox. Bij deze boxen kun jij zelf kiezen hoeveel maaltijden je wilt en voor hoeveel personen.

Marley Spoon

4.8 (96.67%) 24 votes

Hoe werkt het flexibel abonnement?

Bij Marleyspoon.nl wordt er met een flexibel abonnement gewerkt. Dit is eigenlijk een abonnement die eenvoudig te wijzigen is. Tot zes dagen voor de levering kun jij de box aanpassen. Zo kun je een week overslaan, of een week extra maaltijden ontvangen. De keuze is aan jou. Het is allemaal eenvoudig te wijzigen binnen je account.

Marley Spoon

4.8 (96.67%) 24 votes

Wat is het verschil tussen de classic en familybox?

Bij de familybox wordt er speciaal rekening gehouden met kinderen. Kinderen zijn vaak toch net wat lastiger met eten waardoor er speciale recepten voor worden samengesteld. Alle recepten binnen de familybox zijn kindvriendelijk.

Marley Spoon

4.8 (96.67%) 24 votes

Wat betaal je voor de verzending?

Je betaald niets voor de verzendkosten voor deze foodbox. Het is namelijk bij de prijs inbegrepen, er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Daarnaast kun jij zelf bepalen op welk moment jij de doos graag thuis zou willen hebben.

Marley Spoon

4.8 (96.67%) 24 votes

Hoelang blijven de ingrediënten vers?

Zodra de ingrediënten worden afgeleverd, kun je deze het beste direct in de koelkast plaatsen. De ingrediënten zijn dan nog tot 4 dagen houdbaar. Het is dus aan te raden om ze voor deze 4 dagen te gebruiken of in te vriezen om de kwaliteit te bewaren.

Marley Spoon

4.8 (96.67%) 24 votes

Mijn vraag staat er niet tussen?

Het kan zijn dat je vraag niet tussen de veel gestelde vragen staat. Mocht dit het geval zijn, neem dan gerust contact met ons op. Ook staat de helpdesk van MarleySpoon altijd voor je klaar.

Marley Spoon

4.8 (96.67%) 24 votes

Marley Spoon ervaringen

Benieuwd naar wat andere klanten vinden? Lees reviews over deze maaltijdbox. Heb jij zelf ervaring met het bestellen van deze box? Help dan andere bezoekers door een eerlijke review te plaatsen waarin jij je ervaringen beschrijft!

Marley Spoon reviews
1 Reviewer
Gebruiker 4.2 (4 Stemmen)
Service1
Kwaliteit1
Prijs1
Totaal1
Ervaringen van klanten Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter

(4 Stemmen)
Marley Spoon
4.8 (96.67%) 24 votes