Marley Spoon is een van de bekendste namen uit de maaltijdbox industrie. In 2017 verdubbele de omzet van het Duits bedrijf. Dit blijkt uit een persbericht dat Marley Spoon vorige week verstuurde. Precieze cijfers zijn niet genoemd, maar het zal waarschijnlijk rond de 40 miljoen euro liggen. Er werden in 2017 dus heel wat maaltijdboxen van Marley Spoon verzonden!

Maaltijdbox van Marley Spoon bestellen

In Nederland kun je heel gemakkelijk een maaltijdbox van Marley Spoon bestellen. Geef daarbij aan voor hoeveel personen je wilt bestellen en hoe vaak je een maaltijdbox per week aan huis wilt ontvangen. Vervolgens bezorgd Post NL de gezonde maaltijd aan huis. Marley Spoon werkt namelijk samen met Post NL om de bezorging zo snel mogelijk te laten verlopen.

Gaat Marley Spoon naar de beurs?

Overigens legt Marley Spoon het wat betreft verzendvolume nog wel af tegen Hello Fresh. Deze concurrent verzond in 2017 tussen de 125 en 150 miljoen maaltijdboxen, tegenover de 10 miljoen van Marley Spoon. Nog wel een aanzienlijk verschil dus. Desondanks kan Marley Spoon 2017 een succesvol jaar noemen. Het heeft misschien plannen om naar de beurs te gaan. Het bedrijf heeft aangegeven op zoek te zijn naar diverse financieringsmogelijkheden om dit mogelijk te maken. De toekomst zal het leren!