Maaltijdboxen

Hier vind je de aanbieders van maaltijdboxen in Nederland. Iedere aanbieder biedt weer verschillende mogelijkheden aan. Klik op een van de logo’s om meer informatie over deze aanbieder te ontvangen en het assortiment van boxen te bekijken.

Aanbod maaltijd boxen

Logo mathijs maaltijdbox

Streekbox-logo

Foodwelove-logo

ZoYummy

Hello-Fresh-logo

Marley-spoon-logo

dekrat-logo

allerhande-maaltijdbox

Beebox-logo

123fresh-logo

[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-desktop” color=”green”]
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-shopping-cart” color=”green”]
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-archive” color=”green”]
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-truck” color=”green”]
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-cutlery” color=”green”]
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-smile-o” color=”green”]

Wat zijn maaltijdboxen?

Een maaltijdbox staat voor een doos met gezonde en verse ingrediënten die inclusief een simpel recept wekelijks wordt geleverd. Er zijn vele verschillende mogelijkheden om een box te bestellen of er een abonnement op te nemen. Een abonnement nemen op een van de boxen brengt vele voordelen met zich mee. We zullen een aantal voordelen benoemen.

Tijdbesparend

Ten eerste is een maaltijdbox tijdbesparend. Hoeveel tijd ben jij wekelijks wel niet kwijt aan het bedenken wat je wilt eten, het doen van de boodschappen en het bereiden van de maaltijd? Wie een abonnement heeft, hoeft drie of vijf keer per week hier niet over na te denken en dus ook een stuk minder boodschappen doen. Daarnaast zijn de maaltijden altijd binnen 20 tot 30 minuten te bereiden, je zet dus in een korte tijd een lekkere maaltijd op tafel.

Gezond eten wordt makkelijk

We willen allemaal gezond leven, maar helaas is dat in de drukke samenleving van tegenwoordig steeds lastiger. Als je een lange werkdag hebt gehad is het verleidelijk om even snel een ongezonde maaltijd op te halen of thuis te laten bezorgen. Ook weten er maar weinig mensen hoe ze gezond en lekker eten kunnen combineren.

Alle maaltijdboxen zijn voorzien van verse en gezonde ingrediënten. Daarnaast word jij geïnformeerd over het aantal calorieën per maaltijd en de hoeveelheid eiwitten, koolhydraten en vetten het bevat. Hierdoor wordt een gezonde voeding aanhouden makkelijker gemaakt voor jou.

Ontdek nieuwe maaltijden

Wie al gewend is om zelf dagelijks te koken zou het vast een herkenbaar probleem vinden dat de maaltijden op een gegeven moment hetzelfde zijn. De gemiddelde Nederlander kent een aantal recepten en herhaalt deze wekelijks. Bij een maaltijdbox ontvang jij iedere week nieuwe recepten. Het is dus de perfecte oplossing om nieuwe maaltijden en ingrediënten te ontdekken. De boxen doen allemaal hun best om jou kennis te laten maken met producten die je niet in iedere supermarkt zult vinden.

Gemakkelijke recepten

Iets waar veel mensen bang voor zijn is dat de recepten te moeilijk zijn om uit te voeren. De boxen worden samen gesteld door professionele koks en voedingsexperts en hebben er rekening mee gehouden dat het gebruikt gaat worden door mensen die op een ander niveau zitten dan hen. Hierdoor zijn de recepten voor iedereen uit te voeren en kan zelfs jij een heerlijke maaltijd op tafel zetten. Doordat je alle ingrediënten al in huis hebt hoef je alleen nog de instructies van het recept uit te voeren.

Voor ieder een maaltijdbox

Waar eerder slechts een beperkt aanbod van foodboxen beschikbaar was, is er nu voor ieder wat wils. Eet je geen vlees en visproducten? Dan is een vegetarische maaltijdbox voor jou de oplossing. Ook voor gezinnen met jongere kinderen zijn er speciale boxen samengesteld. Deze recepten zullen bij zowel kinderen als volwassene in de smaak vallen.

De boxen worden eens per week geleverd. Vaak heb je de keuze tussen maaltijden voor drie dagen of voor vijf dagen. Zo heb je nog voldoende variatie om eens iets goedkopers te bereiden, zelf boodschappen te doen of een keer uiteten te gaan. Ook kun je een keuze maken voor een persoon tot maar liefst zes personen. Dus als je een groot gezin hebt kun je als nog gebruik maken van een maaltijdbox die bij jouw wensen aansluit.