Kortingen

Wie houdt er nou niet van kortingscodes, aanbiedingen en winacties? De aanbieders van de maaltijdboxen in Nederland zijn hier zeker van op de hoogte. Met name voor nieuwe klanten zijn er regelmatige leuke acties waar jij flink mee kunt besparen. Klik op een van de aanbieders om te zien of er nu een korting actie is.

Bekijk de korting per aanbieder

HelloFresh-korting

Marley-Spoon-korting

Foodwelove-korting

Mathijs-Maaltijdbox-korting

Streekbox-korting

Allerhande-maaltijdbox-korting

Beebox-korting

Maaltijdboxen voordeel

Hoewel de meeste maaltijdboxen al enorm scherp geprijsd zijn, zijn er altijd mogelijkheden om nog voordeliger uit te zijn. In principe zijn dit aanbiedingen, kortingscodes en speciale winacties. We zullen ze even nader toe lichten.

Maaltijdbox kortingscodes

Een kortingscode is een unieke code waarmee er een bepaalde korting wordt gegeven. Iedere code heeft zijn eigen actievoorwaarde en staat garant voor een vaste korting. Op onze website houden wij per aanbieder bij of deze momenteel een actiecode heeft. Het is wel belangrijk om de voorwaarde per actie door te nemen. Zo is het vaak het geval dat een kortingscode alleen te gebruiken is voor nieuwe klanten. Ook kan het zijn dat de code alleen geldig is voor een specifieke box of bij een minimum bestelbedrag.

Als je een geschikte code hebt kun je deze kopiëren en invullen tijdens het afrekenproces. In de winkelwagen word jou gevraagd of je een code hebt. Deze vul je hier in, de korting wordt nu meteen zichtbaar. Als er geen code beschikbaar is, zal je even geduld moeten houden. Ook kun je gebruik maken van de volgende manieren om voordeliger uit te zijn.

Maaltijdbox aanbiedingen

Ook zijn er regelmatig aanbiedingen bij de aanbieders van maaltijdboxen. Een aanbieding is vaak voor een beperkte tijd geldig en geeft een leuke korting. Hierbij is het dus wel belangrijk om er op tijd bij te zijn. Ook per aanbieder houden wij bij of er een aanbieding is waarmee jij besparen kunt. Om op de hoogte te blijven kun je twee dingen doen:
• Regelmatig terug komen op onze website
• Je aanmelden voor de nieuwsbrief

Wie zich aanmeld voor onze nieuwsbrief wordt automatisch op de hoogte gehouden van aanbiedingen en korting acties.

Winacties

Wellicht staat het geluk een keer aan jou zijde. Er zijn regelmatig leuke winacties waarmee je kans maakt op een gratis box. Het enige wat je hier voor hoeft te doen is je email adres en overige contact gegevens op te geven. Als er winacties zijn zullen wij dit hier uiteraard vermelden.

Vergelijken

Als jij de prijs van de box het belangrijkste vindt dan kun jij prijzen met elkaar vergelijken. Als je dit doet dan moet je wel minder kieskeurig zijn met de inhoud van de box. Door puur naar de prijs te kijken kun jij de meest voordelige foodbox aanschaffen. Maak gebruik van onze handige vergelijker en vindt direct de box die bij jou past.