Jumbo recepten

In 2015 startte winkelketen Jumbo met het bezorgen van boodschappen aan huis. De pilot startte in Utrecht en bleek een groot succes. Inmiddels kunnen consumenten in heel Nederland hun boodschappen bestellen bij de online winkel van Jumbo. Welke voordelen brengt online boodschappen doen bij de Jumbo met zich mee?

Nooit meer naar de winkel dankzij Jumbo

Steeds meer supermarkten bieden de mogelijkheid om online boodschappen te doen. Jumbo, een van de grootste supermarkten van Nederland, is er een van. Voortaan doe je de wekelijkse boodschappen vanuit je luie stoel. Dit bespaart ontzettend veel tijd wanneer je een druk gezin hebt of een veeleisende baan. Het is zeer handig dat je de deur niet meer uit wilt. Toch is het assortiment van Jumbo online even groot als in een traditionele winkel. Op de hoofdpagina vind je een handig filtersysteem waarmee je de producten onder andere kunt indelen op populariteit en prijs. Ook is er een zoekfunctie waarin je slechts de naam van het product hoeft in te vullen.

Jumbo recepten om van te smullen

Elke consument die boodschappen doet bij de online winkel van Jumbo dient een account aan te maken. Deze bevat zowel je persoonlijke gegevens als een paar handige functies, zoals een boodschappenlijstje. Wanneer je bijvoorbeeld een fijn recept tegenkomt kun je de ingrediënten meteen op het boodschappenlijstje plaatsen. De Jumbo recepten zijn namelijk om van te smullen. Zo vind je er onder andere fantastische recepten voor visgerechten en Hollandse pot. De bloemkool macaroni met tonijn en kaas is bijvoorbeeld een favoriet onder Jumbo klanten. Ook de Flammkuchen met zuurkool en zalm en de Forel met spek en crème fraîche zien er zeer goed uit.

Handleiding

De Jumbo gerechten zien er niet alleen heerlijk uit, maar zijn nog gemakkelijk om te bereiden ook. In de online winkel vind je namelijk een praktische handleiding om het gerecht zo goed mogelijk te maken. Aan de hand van deze handleiding kun je op zoek naar de juiste ingrediënten voor je gerecht. Maak desnoods een digitaal boodschappenlijstje om het overzicht te bewaren.

Digitaal boodschappenmandje

De producten uit het assortiment die je graag wilt kopen plaats je in een digitaal boodschappenmandje. Daarbij is het handig om een boodschappenlijstje te maken. Ook deze is gelukkig beschikbaar in de online portal van Jumbo. Met een lijstje kun je een stuk sneller en efficiënter boodschappen doen. Vervolgens klik je op ‘bestellen’ en ‘afrekenen’. Meestal dien je ook bij het ontvangen van de boodschappen te betalen met pin. Dit is uiteraard helemaal veilig.

Pick Up Points

Jumbo bezorgt altijd vanuit zogeheten ‘Pick Up Points’. Vrijwel iedere week komen er nieuwe bezorgpunten bij. Controleer online of er in je buurt een Pick Up Point ligt. Tijdens het bestellen dien je aan te geven of je jouw boodschappen wilt laten bezorgen of ophalen. Vervolgens ontvang je een speciale barcode waarmee de bestelling in ontvangst kan worden genomen. Deze dien je bij ontvangst van de boodschappen even te scannen. Overigens kun je de bestelling tot een dag voor de bezorging nog wijzigen. Wel zo handig als je nog iets vergeten bent.

Kwaliteit, service en gemak

Jumbo hecht veel waarde aan kwaliteit en service. Zodoende worden de boodschappen altijd zorgvuldig gewogen en ingepakt. Vervolgens worden ze bij jouw huis of bij de Pick Up Point afgeleverd. Online boodschappen doen bij de Jumbo brengt dan ook allerlei voordelen met zich mee. Ten eerste natuurlijk het feit dat je geheel zelf kunt bepalen wanneer je boodschappen wilt laten bezorgen of ophalen. Bovendien vindt de bezorging meestal binnen een werkdag plaats. Je hebt de boodschappen dus bijzonder snel in huis.

Geld terug bij klachten

Voortaan hoef je nooit meer met een zware boodschappentassen door weer en wind te sjouwen. Je bespaart er dan ook behoorlijk veel ergernis mee. Ben je helaas niet tevreden over een van de producten? Dan kun je bij Jumbo een klacht indienen. Als het goed is krijg je jouw geld zo snel mogelijk terug. Het is een van de punten waar Jumbo zich expliciet mee bezig houdt. Het wil namelijk de meest klantvriendelijke supermarkt van Nederland zijn, zowel in de traditionele winkel als online.

 

Verse producten tegen mooie prijzen

Alle online producten van de Jumbo zijn van hoge kwaliteit en bijzonder vers. Bovendien betaal je er vaak een zeer lage prijs voor. Denk bijvoorbeeld aan een paar pakken drinken die voor de helft van de prijs worden aangeboden. Erg fijn wanneer je een groot gezin hebt. Maar ook wanneer je een feestje organiseert is korting natuurlijk zeer welkom. Voor sommige producten hoef je zelfs geen bezorgkosten te betalen. Wanneer je voor minimaal 70 euro aan boodschappen besteld ben je verzekerd van een flinke korting van de Jumbo. Het minimale bestelbedrag voor de boodschappen in de online winkel is 25 euro.

2/5 - (2 stemmen)

Plaats een reactie