Ingezonden review: Marley Spoon ervaring

Deze review is ingezonden op Maaltijdboxen.net. Zelf een review schrijven voor onze website? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar de geschikte maaltijdbox, zag ik bij Marley Spoon meteen enkele voordelen. Zo kun je laten bezorgen op de dag en tijd dat het jou het beste uitkomt en kun je zelf gerechten kiezen. Uniek! Dus besloot ik dat het de moeite waard was om een doos met gerechten te bestellen bij Marley Spoon.

De bestelling van Marley Spoon

De positieve ervaring met Marley Spoon begint al bij de bestelling. Je kunt namelijk zelf kiezen wanneer je de box laat bezorgen. Ideaal wanneer je een druk leven hebt en niet altijd thuis bent. Ik kies een box, vul mijn postcode en e-mailadres in en doorloop de rest van de stappen. Zo, geregeld. Ik kan niet wachten tot ik de doos in handen heb, want ik ben heel benieuwd. De gerechten op internet zagen er in elk geval lekker uit. De prijs van de familiebox die ik bestel, is trouwens vergelijkbaar met de prijzen bij concurrenten. Je lijkt dus niet veel meer te betalen voor de flexibiliteit in levering.

De gerechten

Wat ik zelf zo fijn vind aan Marley Spoon, is dat je zelf kunt kiezen welke gerechten je thuis krijgt. Elke maandag krijg je een e-mail met recept suggesties. Tot enkele dagen voor de levering kun je zaken aanpassen en aangeven welke gerechten je graag wilt ontvangen. Er zit dus altijd wat lekkers bij. Daarnaast verrast Marley Spoon, doordat ook echt alle ingrediënten worden meegeleverd. Het enige dat je zelf in huis hoeft te hebben is olie, zout, peper en soms wat suiker. Qua maaltijden is het natuurlijk niet echt een verrassing wat je krijgt, je hebt ze immers zelf uitgezocht. Maar ik eet liever wat ik echt lekker vind, dan dat ik me laat verrassen en vervolgens niet met smaak zit te eten.

Bereiding Marley Spoon recepten

Na levering kan ik gaan beginnen met koken. De gerechten zijn echt heel mooi verpakt, op een manier die meteen de gedachte ‘vers’ oproept. De papieren zakjes passen erg goed bij een natuurlijke uitstraling en zijn dus volgens mij een zeer geschikte keuze voor het verpakken van eten. Zelfs de recepten van Marley Spoon passen binnen dit plaatje. Persoonlijk vind ik de vormgeving erg stijlvol, maar smaken verschillen uiteraard. De vormgeving van de recepten is in elk geval zo gemaakt, dat het recept enorm overzichtelijk is en heel makkelijk stap voor stap te volgen is. Dat is alvast een goed begin. De bereidingstijd wordt wat hoger aangehouden dan bij andere maaltijdboxen, maar voor mijn gevoel komt dat meer omdat de concurrenten de kooktijd wat laag inschatten. Ik ben in elk geval bijna altijd langer bezig met het klaar maken van de gerechten. In dit geval is dat niet zo. Goede inschatting dus.

Voortreffelijk

De gerechten die ik heb uitgeprobeerd, smaakten allemaal voortreffelijk. Wat hier natuurlijk aan bijdraagt, is dat je alleen de gerechten thuis krijgt die je zelf gekozen hebt. Naast het feit dat ik de gerechten op zich lekker vond, waren ook de producten die ik hiervoor gebruikt heb heerlijk. Een nadeel is dat de producten maar 4 dagen houdbaar zijn, dus dat je bij 3 maaltijden hooguit één dag kan overslaan. Maar dat is altijd het geval bij verse producten. Al met al ben ik zeer positief. Marley Spoon biedt lekker eten, is qua bezorging en het kiezen van de gerechten flexibeler dan de meeste concurrenten en de uitstraling van het product viel bij mij ook er in de smaak.

Tip: Bekijk de Marley Spoon korting pagina, voor leuke aanbiedingen!

Rate this post

Plaats een reactie