Ingezonden review: Allerhande box ervaring van Marion

Deze review is ingezonden op Maaltijdboxen.net door Marion. Lees in de review de Allerhande box ervaringen. Wil jij zelf een review insturen? Neem dan contact met ons op!

Omdat ik wilde voldoen aan mijn goede voornemens om meer gevarieerd en gezond te eten, heb ik ervoor gekozen om vanaf dit jaar te starten met het aanschaffen van een maaltijdbox. Ik kwam uit bij de Allerhande Box. Hier lees je mijn ervaringen met dit product.

Waarom de Allerhande Box?

Ik heb gekozen voor de Allerhande Box van Albert Heijn, omdat ik deze ook zou kunnen afhalen in de winkel. Mijn man en ik werken namelijk allebei heel wisselend, en we zijn dus niet elke week op dezelfde tijden thuis. Op deze manier kan ik de box meteen meenemen wanneer ik de rest van de boodschappen ga halen. Ik heb ook gekeken naar andere aanbieders van maaltijdboxen, maar overal worden de boxen thuis afgeleverd. Dat is voor ons dus niet zo handig. Omdat ik altijd boodschappen doe bij Albert Heijn, zou het voor mij gemakkelijk zijn om deze even op te halen bij de klantenservice. Daarnaast zou ik met deze maaltijdbox gewoon alle vertrouwde producten in huis krijgen, zoals ik ze altijd heb van deze winkel en zou dit gewoon meetellen bij de spaaracties van mijn supermarkt.

De doos van AH

Het bestellen van de box ging heel gemakkelijk via internet, waarbij ik er dus voor koos om deze af te halen in supermarkt. Dat kan op elk gewenst tijdstip bij de klantenservicebalie. Toen ik thuis kwam kon ik mijn nieuwsgierigheid natuurlijk niet bedwingen en heb ik de doos meteen open gemaakt. De doos zat boordevol verschillende producten. Alles wat ik volgens de recepten nodig zou hebben, zat erin. Daarnaast zat er een mooi receptenboekje bij. Leuk vormgegeven! Ook zat er een blaadje bij met aanvullende informatie. De uitstraling van de doos was precies zoals op de website.

De AH recepten

Met de recepten waren we ontzettend blij. Het waren namelijk zeker geen standaardrecepten. Ik zou er zelf nooit opgekomen zijn. Dat vond ik uiteindelijk misschien wel het mooiste aan deze box. We aten elke dag anders. Doel bereikt dus! Op een gegeven moment kwamen mijn ouders langs toen we nog zaten te eten en mijn moeder zei: “Wat eet jij nou? Dat ziet er apart en lekker uit!”.

Kooktijd

Je zou denken dat het enorm veel tijd kost om deze gerechten te koken. Of je het echt haalt om elk gerecht in 30 minuten klaar te maken, zoals op de website wordt beloofd, dat weet ik niet. Zelf ben ik niet zo snel met bereiden van eten, en wanneer je de tijd erbij telt die het kost om alle groenten te snijden en alles te pakken wat je nodig hebt, lukt het niet altijd binnen 30 minuten. Maar ik was ook zeker niet langer bezig met koken dan ik normaal zou zijn wanneer ik mijn best zou doen om gevarieerd te koken volgens verschillende recepten. Wel was ik langer kwijt wanneer ik het vergelijk met een snellere hap of meer standaard eten. Maar goed, het doel was om meer variatie te krijgen in de gerechten die ik op tafel zou zetten, dus dan neem ik de langere kooktijd voor lief. Uiteindelijk kostte het mij meestal ongeveer 40 minuten.

Conclusie en mijn eindoordeel

Ik was erg tevreden over de recepten, de producten en de manier waarop ik dit alles in huis kon halen. Gemakkelijk, lekker en heel divers. Na het ervaren van mijn eerste Allerhande Box, ben ik dus meteen het internet opgegaan om de planner in te vullen, zodat ik hem elke week kan gaan afhalen. Mijn moeder heeft hem inmiddels ook aangeschaft.

Ps. Wil jij de Allerhande box met korting? Bekijk dan de pagina.

Rate this post

Plaats een reactie