Hellofresh kortingscode

Dankzij de HelloFresh kortingscode krijgen nieuwe klanten bij deze aanbieder maar liefst 15 euro korting op een maaltijdbox.Ben je al klant? Dan kun je helaas niet meer gebruik maken van deze actie. Klik op onderstaande button om door te gaan naar de website van HelloFresh. Hiermee wordt de kortingscode ook direct zichtbaar.


Autumn_15_euro 468x60

HelloFresh korting en aanbiedingen

Naast het gebruik van de couponcode zijn er ook nog andere mogelijkheden om voordeliger een HelloFresh maaltijdbox te bestellen. Zo zijn er regelmatig kortingsacties, speciale aanbiedingen en winacties. Door hier slim gebruik van te maken ontvang jij de maaltijdbox voor wel een hele scherpe prijs.

Momenteel zijn er helaas geen acties, meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding meer:

Hoe gebruik je de kortingscode?

Wij kunnen niet garanderen dat er altijd een werkende code beschikbaar is, maar mocht deze momenteel beschikbaar zijn dan zullen wij je hier uitleggen hoe je deze gebruiken kunt. Het gebruik van de HelloFresh kortingscode is super eenvoudig.

Als eerst zoek je de maaltijdbox uit die jij graag wilt hebben. Selecteer het aantal personen en de frequentie en vul je postcode in. Vervolgens klik je op bestellen waardoor je uit komt op een afrekenpagina. Op deze pagina zie jij een overzicht van jouw bestelling. Hier krijg jij nog de mogelijkheid om een extra product aan je bestelling toe te voegen. Ook als je iets wilt wijzigen, kan dat hier nog.

 

Op deze pagina word jou ook de vraag gesteld of je in het bezit bent van een actiecode. Als je dit bent, vink je dit aan. Vervolgens klapt er een extra invulvlak uit waar jij de code van dit moment kunt invullen.

 

Gefeliciteerd, je korting wordt nu automatisch verrekend. Je ziet dat het bedrag bij de kassa is afgenomen. Klik op naar de kassa en reken veilig af met een van de vele betaalwijze. Je hebt nu flink weten te besparen op de box! Je kunt deze pagina delen met je vrienden en familie zodat hun ook kunnen besparen op de maaltijdbox.