Autumn_15_euro 468x60

hellofresh-logoOp deze pagina ontdek jij alles wat jij moet weten over de maaltijdboxen van HelloFresh. Bekijk de verschillende mogelijkheden en lees meer informative over dit bedrijf.

Assortiment HelloFresh

Familybox HelloFresh 3 maaltijden 1 persoon
Familybox HelloFresh 3 maaltijden 1 persoon
HelloFresh heeft ook aan de Nederlandse gezinnen gedacht dat uit zich in de Familybox. Deze bestaat uit de juiste hoeveelheid ingrediënten om drie gezonde en lekkere maaltijden voor het hele gezin op tafel te zetten. Het is geschikt voor een gezin met kinderen vanaf 2 jaar oud. De box is voorzien van vlees, vis en vegetarische gerechten. Perfect voor een gevarieerd eetprogramma dus.
not rated 34.00 Meer informatie & Bestellen
Fruitbox HelloFresh
Fruitbox HelloFresh
De fruitbox van HelloFresh is een leuke box die je kunt toevoegen aan je maaltijdbox. Je kunt zowel exotisch als oer Hollands fruit verwachten afhankelijk van het seizoen. Een doos is voorzien van gemiddeld 15 stuks of 30 stuks. De box wordt iedere week geleverd en is voorzien van een vernieuwend fruitrecept. Dankzij de fruitbox is het makkelijker om aan je dagelijkse hoeveelheid fruit en vitamines te komen.
not rated 14.00 Meer informatie & Bestellen
Originalbox HelloFresh 3 maaltijden 1 persoon
Originalbox HelloFresh 3 maaltijden 1 persoon
De Original box van Hellofresh bevat gezonde ingrediënten om een complete maaltijd neer te zetten. Zowel vlees, vis en vegetarische gerechten kunnen hiermee op tafel worden gezet. Het grote voordeel aan deze box is dat hij erg flexibel samen te stellen is. Zo kun je kiezen voor een maaltijdbox voor 3 dagen of voor 5 dagen. Daarnaast kan je voor 1 tot en met 6 personen bestellen.
not rated 34.00 Meer informatie & Bestellen
Proefbox HelloFresh 3 maaltijden 1 persoon
Proefbox HelloFresh 3 maaltijden 1 persoon
Hoewel het abonnement van HelloFresh erg flexibel en makkelijk opzegbaar is kan het best zijn dat jij eerst een losse maaltijdbox wilt proberen. HelloFresh begrijpt dit en bied jou daarom de mogelijkheid aan om een losse box te kopen. Je betaald hier iets meer voor dan bij een flexibel abonnement, maar het is een uitstekende oplossing om kennis te maken met de maaltijdbox classic. Je kunt een keuze maken tussen 3 of 5 maaltijden en 1 tot 6 personen.
not rated 37.00 Meer informatie & Bestellen
Proefbox HelloFresh Family 3 maaltijden 1 persoon
Proefbox HelloFresh Family 3 maaltijden 1 persoon
Wil jij de Family maaltijdbox van HelloFresh eens uitproberen? Dan is de proefbox family de perfecte oplossing. Je ontvangt dezelfde ingrediënten en recepten als iemand met een flexibel abonnement op de family box, maar het is slechts eenmalig. Hierdoor kun je eenvoudig eens uitproberen of het iets voor jou is. Er zijn ruime keuze mogelijkheden zo kun je voor een tot zes personen bestellen. Bij dit pakket is het alleen mogelijk om voor drie dagen eten te bestellen. De andere dagen zal je toch nog zelf op pad moeten om voeding binnen te krijgen.
not rated 37.00 Meer informatie & Bestellen
Proefbox HelloFresh Vegetarisch 3 maaltijden 1 persoon
Proefbox HelloFresh Vegetarisch 3 maaltijden 1 persoon
Wil jij de vegetarische maaltijdbox van HelloFresh eens uitproberen? Dan is de proefbox Veggie de perfecte mogelijkheid. Je ontvangt dezelfde ingrediënten en recepten als iemand met een flexibel abonnement, maar het is slechts eenmalig. Hierdoor kun je perfect eens uitproberen of het iets voor jou is. Er zijn ruime keuze mogelijkheden zo kun je voor een tot zes personen bestellen en kun je kiezen of je eten voor drie of voor vijf dagen hebben wilt.
not rated 37.00 Meer informatie & Bestellen
Veggiebox HelloFresh 3 maaltijden 1 persoon
Veggiebox HelloFresh 3 maaltijden 1 persoon
Een box special voor vegetariërs, dat is de Veggiebox van Hellofresh. Deze maaltijdenbox wordt wekelijks geleverd en is geschikt voor drie maaltijden. Het aantal personen waar je de ingrediënten voor wilt hebben is erg flexibel. Je kunt kiezen tussen 1 tot 6 personen. De maaltijden zijn volledig vrij van vlees en vis, maar bevatten wel zuivelproducten.
not rated 34.00 Meer informatie & Bestellen

Over HelloFresh

Op deze pagina ontdek jij alles wat jij moet weten over de maaltijdboxen van HelloFresh. Bekijk de verschillende mogelijkheden en lees meer informative over dit bedrijf.

Je hebt ze vast wel eens in de stad zien staan, de promotie medewerkers van HelloFresh die op straat staan met een kraam groente en je een actie van HelloFresh willen aanbieden. Momenteel is dit bedrijf de marktleider op het gebied van maaltijdboxen in Nederland. Maar niet alleen in Nederland is dit bedrijf actief, ze hebben wereldwijde ervaring en hebben hoofdkantoren in verschillende grote steden zoals Berlijn, Amsterdam maar ook New York. Het bedrijf is onderdeel van Rocket Internet, een groot investeringsbedrijf in allerlei internet projecten. Het meest bekende bedrijf hiervan is Zalando dat momenteel een van de marktleiders is in de kledingbranche.

Sinds 2012 bied dit bedrijf verse maaltijden in een doos aan in Nederland, maar sinds de afgelopen maanden is het grote success begonnen en lijkt er een ware stijd losgebarste te zijn rondom de markt van de boxen.

Bedrijfsfilosofie van HelloFresh

Voedingsexperts en leveranciers met een passie worden samen gebracht door dit bedrijf. Dit is de perfecte combinatie voor een gezonde en verantwoorde maaltijd. Het bedrijf doet voor jou alle boodschappen voor drie tot vijf complete maaltijden. Om dit te realiseren kijken de voedingsexperts naar de mogelijkheden om verse en lekkere producten verkrijgbaar zijn. De leveranciers zijn bekend waardoor er duidelijkheid is bij de herkomst van ieder product.

Het begint bij het uitzoeken van de recepten, HelloFresh probeert hier zo vernieuwend mogelijk in te zijn zodat je voldoende variatie op je bord krijgt. Er wordt regelmatig gekozen voor een groente die je niet in een willekeurige supermarket zult terug vinden. In het recept staat beschreven hoe jij het moet bereiden, zo leer jij nieuwe groente kennen en bereiden. De boxen zijn ook erg gevarieerd. Niet alleen door constant nieuwe recepten te introduceren, maar ook door per seizoen de seizoensgebonden producten te gebruiken. Zo kun je in de wintermaanden boerenkool, koolraap en pastinaak verwachten terwijl de dozen in het voorjaar voorzien zijn van raapstelen, porstelein en verse asperges.

De producten zijn niet allemaal biologisch, omdat er met name wordt gekeken naar variatie, versheid en de smaak. Doordat ze vers worden ingekocht bij een leverancier zijn de producten doorgaans niet voorzien van smaakversterkers of andere onnodige toe voegingen.

Een leuke voorwaarde bij de recepten is dat ze erg makkelijk zijn en in slechts 30 minuten te bereiden. De voedingswaarde per maaltijd is van te voren bekend, hierdoor is het erg makkelijk te plaatsen in een flexible dieet en ben jij op de hoogte van de macro nutriënten die je binnen krijgt. Grote concurrenten van Hellofresh zijn Mathijs Maaltijdbox & de AH box.

Veel gestelde vragen

Uit hoeveel boxen kan ik kiezen?

Bij HelloFresh heb jij de mogelijkheid om uit drie verschillende boxen te kiezen. Je kunt voor de veggiebox, familybox of de originalbox gaan. Binnen deze boxen kun jij weer een keuze maken uit het aantal personen en het aantal maaltijden.

Hellofresh box

4.8 (95.38%) 26 votes

Kan ik ook een proefbox bestellen?

Ja, deze aanbieder geeft de mogelijkheid om een proefbox te bestellen. Hierbij betaal jij eenmalig een bedrag dat net iets duurder is dan die van het flexibel abonnement. De inhoud is exact hetzelfde. Het is dus laagdrempelig gemaakt om kennis te maken met de boxen.

Hellofresh box

4.8 (95.38%) 26 votes

Wat betaal je voor de verzending?

De verzendkosten zitten bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus niets extra te betalen om de boxen te ontvangen. Ook kun jij zelf bepalen wanneer jij de box het liefst thuis wilt hebben bezorgd.

Hellofresh box

4.8 (95.38%) 26 votes

Hellofresh box

4.8 (95.38%) 26 votes

Hellofresh box

4.8 (95.38%) 26 votes

Mijn vraag staat er niet tussen?

Mocht je vraag er niet tussen staan, dan gaat het waarschijnlijk om een specifieke vraag. Neem dan gerust contact op met ons of met de helpdesk van Hellofresh.nl

Hellofresh box

4.8 (95.38%) 26 votes

HelloFresh ervaringen

Benieuwd naar wat andere klanten vinden? Lees reviews over deze maaltijdbox. Heb jij zelf ervaring met het bestellen van deze box? Help dan andere bezoekers door een eerlijke review te plaatsen waarin jij je ervaringen beschrijft!

HelloFresh Reviews
1 Reviewer
Gebruiker 2.6 (7 Stemmen)
Service1
Kwaliteit1
Prijs1
Totaal1
Ervaringen van klanten Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter

(7 Stemmen)
Hellofresh box
4.8 (95.38%) 26 votes