Gezonde en gevarieerde maaltijden voor je kleintje met de maaltijdboxen van Spruit

Soms vinden ouders het een behoorlijke uitdaging om hun kroost elke dag gezonde maaltijd voor te schotelen. Toch is het voor kinderen extra belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Gelukkig is er hulp in de vorm van de Amsterdamse start-up Spruit… Drukke en werkende ouders kunnen er een speciale maaltijdbox voor kinderen bestellen.

Bezorgservice voor de allerkleinsten

Voor ouders met jonge kinderen is de bezorgservice van Spruit echt een uitkomst. Het levert namelijk gezonde voedingsproducten voor baby’s en peuters. Als ouder heb je de keuze uit 3 leeftijdscategorieën, namelijk vanaf 4 maanden, vanaf 8 maanden of vanaf 1 jaar. Een keer per week worden er gezonde maaltijden aan huis bezorgd.

bron: Pixabay

Nieuwe smaken

Spruit wil ervoor zorgen dat de kleintjes altijd gezond en gevarieerd eten. Ook wanneer de ouders het druk hebben met werk en weinig tijd/zin hebben om uitgebreid te koken. Bovendien laat bedrijf de kleintjes graag kennismaken met allerlei nieuwe smaken. Natuurlijk moeten ze daar aan het begin even aan wennen. Zodoende combineert Spruit smaken van eerdere menu’s met een aantal nieuwe smaken.

Klaar voor de toekomst

De bezorgservice bestaat nog maar sinds augustus 2016, maar lijkt nu al een succes. Elke dag melden zich nieuwe ouders aan. Aanmeldingen komen zowel uit Amsterdam als daarbuiten. Bovendien zijn er al enkele verbeteringen doorgevoerd voor een nog betere service. Zo zijn de verpakkingen aangepast en verbeterd. Daarmee is Spruit klaar voor de toekomst! Natuurlijk kun je ook als volwassene genieten van een gezonde en gevarieerde maaltijd. Bovendien worden maaltijdboxen steeds persoonlijker, waardoor je ze precies kunt samenstellen zoals je zelf wil.t

Rate this post

Plaats een reactie