Gezond-gemak.nl

gezond-gemakOm gezond te blijven, is gezonde voeding erg belangrijk. Tijdens drukke periodes kan het lastig zijn om te kiezen voor gezonde producten en heeft een snelle hap de voorkeur. Met Gezond-gemak.nl kun je de hele week gezond eten, zonder dat je hier al te veel moeite voor hoeft te doen.

Het bedrijf streeft naar een leuk en gezond leven voor iedereen. Via Facebook en de website wordt je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sport, voeding, je geest en diëtiek. Hiermee willen zij de gezondste community worden die mensen stimuleert om gezonder te leven en te eten.

Groente, fruit en maaltijd boxen

Om het voor iedereen mogelijk te maken om gezond te eten, brengt Gezond-gemak verschillende soorten maaltijd boxen aan huis in de regio’s Amsterdam en Leiden. Deze maaltijd boxen vormen de basis voor een gebalanceerd, gezond voedingspatroon. Je kunt kiezen uit een groente en fruit box, een smoothie box of een maaltijd box. In de boxen zitten alle ingrediënten die je nodig hebt om een goede, gezonde maaltijd te bereiden. Aan de hand van de adviesrecepten heb je binnen dertig minuten een gezonde maaltijd op tafel staan.

 

De groente en fruit box

De groente en fruit box zit boordevol gezonde groenten en fruit. Je kunt met de inhoud van de box voor vier dagen gezonde, vegetarische gerechten te bereiden. Je kunt zelf vlees of vis toevoegen bij de groenten. Deze zijn niet inbegrepen bij deze groente en fruit box. Je kunt de vegetarische adviesgerechten volgen of je kunt zelf een recept samenstellen door er vlees of vis aan toe te voegen. Met deze box heb je altijd een gezonde basis in huis en kun je de gerechten nog lekkerder maken, door er je eigen recept van te maken. En, je hebt ook nog eens vers fruit voor de hele week in huis.

 

De smoothiebox

Wil je zelf je maaltijden bepalen, maar wel zeker weten dat je alle gezonden vitamines en mineralen dagelijks binnenkrijgt? Dan is het maken van een smoothie tussendoor een goede oplossing om aan je dagelijkse vitaminen te komen. De smoothiebox kun je laten vullen met ingrediënten voor vier, acht of twaalf smoothies in de week. Zo heb je voor het hele gezin voldoende ingrediënten in huis om smoothies te kunnen maken, een lekkere gezonde groene smoothie is altijd een goede toevoeging aan je voedingsschema. Mocht je niet weten hoe je een smoothie maakt? In de smoothiebox zitten adviesrecepten die je op weg helpen.

 

De maaltijdbox

Met de maaltijdbox kun je drie eenvoudige gezonde gerechten maken. Op deze manier heb je altijd drie dagen in de week een gezond gerecht op tafel. Alle ingrediënten zitten in de maaltijdbox en je kunt er een vlees-, vis of vegetarisch gerecht van maken. Deze maaltijdbox is handig wanneer je doordeweeks niet veel tijd hebt om te koken, maar toch binnen dertig minuten, het hele gezin wilt voorzien van een gezonde, voedzame maaltijd. Je kunt de maaltijdbox combineren met de groente en fruit box, zodat je de overige vier dagen ook een gezonde maaltijd kunt klaarmaken.

 

Flexibele abonnementen

Bij Gezond-gemak kun je kiezen om elke week of om de week een box te laten bezorgen. Een maaltijdbox bestel je vanaf € 39,99 per week, de smoothiebox vanaf € 19,99 en de groente en fruit box vanaf € 17,49 per week. Wanneer je een week met vakantie gaat dan kun je het abonnement onderbreken. Het is ook mogelijk om eenmalig een box te laten bezorgen. Alle producten komen vers van het land. De duurzame en vaak biologische producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, en dat proef je terug in de gerechten. Gezonder leven, begint met gezond en verantwoord eten.

Veel gestelde vragen

Wat zit er in de box van volgende week?

Iedere week is op de website van AH te zien wat er in de box van volgende week zit. Zo kun jij iedere week kijken of jij het waard vind om de box samen met je boodschappen online te bestellen. Bekijk hier het aanbod van volgende week.

Voor hoeveel personen zijn de ingrediënten?

Bij de Albert Heijn heb jij twee keuze mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit een box voor twee personen of vier personen. Als je met meer personen bent kun je er dus ook voor kiezen om twee boxen te bestellen. Ben je met slechts een persoon? Je zou dan de maaltijden vaker kunnen eten of het invriezen voor een later moment.

Kan ik de box ook ophalen?

Doordat deze box van de Albert Heijn is, is het mogelijk om de box op te halen in iedere AH vestiging. Plaats je bestelling online en haal de box op, op een door jou bepaalt moment. Natuurlijk is het ook mogelijk om het gratis te laten verzenden.

Hoelang duurt het bereiden van een maaltijd?

Alle boxen worden afgeleverd met de verse ingrediënten en een eenvoudig recept. Als je alle stappen van het bijgevoegde recept opvolgt ben je maximaal 30 minuten in de keuken bezig. Ook als je niet goed kunt koken, zijn de recepten door jou klaar te maken binnen de 30 minuten.

Kun je een abonnement afsluiten op deze foodbox?

Bij AH is het niet mogelijk om een abonnement af te sluiten. Het voordeel hier aan is dat jij iedere week eerst kunt bekijken wat er in de doos zit. Bevalt de inhoud? Dan bestel je. Bevalt de inhoud niet? Dan wacht je nog een week. Ook kun jij de doos laten bezorgen in combinatie met je boodschappen, wat het extra aantrekkelijk maakt.

Wat voor ingrediënten worden er gebruikt?

Er worden veelzijdige ingrediënten gebruikt, zodat er iedere keer weer iets nieuws op tafel staat. Toch blijft de basis het zelfde. Dit zou een koolhydraat bron zijn zoals pasta, rijst of aardappelen. Groente voor de gezondheid. En een eiwitbron wat vaak vlees, vis of een vegetarische eiwitbron is.

Mijn vraag staat er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op of met de klantenservice van AH als je nog vragen hebt over deze foodbox.

Gezond-gemak.nl ervaringen

Benieuwd naar wat andere klanten vinden? Lees reviews over deze maaltijdbox. Heb jij zelf ervaring met het bestellen van deze box? Help dan andere bezoekers door een eerlijke review te plaatsen waarin jij je ervaringen beschrijft!