Geniet van biologische maaltijden met Dagvers

Veel drukke gezinnen hebben weinig tijd om naar de winkel te gaan. Het Belgische bedrijf Dagvers heeft voor hen de ideale oplossing bedacht. Het gaat namelijk gezonde en dagelijkse maaltijden aan huis bezorgen. Het eten is ook nog eens duurzaam en lekker voor kinderen. Ideaal dus!

Unieke samenwerking

Dagvers uit… Antwerpen werkt voor het samenstellen van de maaltijdboxen samen met lokale biologische boeren. Het bedrijf verwerkt de ingrediënten van deze boeren in de gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk verse broccoli stamppot met wortel, bloemkoolrijst, spitskool en zelfs lasagne! De overheerlijke menu’s kun je op de website helemaal zelf uitkiezen. Vervolgens kun je ze afhalen in Antwerpen of het aan huis laten bezorgen.

Biologische gerechten

Dagvers is uniek omdat het samenwerkt met bio boeren. Niet veel bedrijven die maaltijdboxen leveren doen dit. Klanten weten zeker dat zij biologische en eerlijke ingrediënten gebruiken. Via een speciaal trajecten worden mensen opgeleid om de maaltijden te maken. Daardoor smaakt de maaltijd nog beter. Eet smakelijk!

Rate this post

Plaats een reactie