Met fruitboxen eet je altijd gezond en gevarieerd

Voldoende bewegen en gezond eten hoort bij een gezonde levensstijl. Zo raden voedingsexperts aan om elke dag minstens 2 stuks fruit te eten. Maar hoe zorg je ervoor dat je dit niet vergeet? Gelukkig is er de geweldige service van Fruit.nl. Bij deze organisatie kun je heerlijke en gevarieerde fruitboxen bestellen.

Fruitbox bestellen

In elke keuken hoort eigenlijk een goed gevulde fruitschaal te staan. Helaas lukt het niet iedereen om elke dag genoeg fruit te eten. Ze zijn het bijvoorbeeld vergeten om te kopen in de winkel. Fruit.nl is wat dat betreft de ideale oplossing. Op de website kun je een aantal gezonde en gevarieerde fruitboxen bestellen. Deze bevatten 5 tot 7 overheerlijke fruitsoorten, en ook nog een bijzondere verrassing.

Aan huis bezorgd

Dankzij het uitstekende aanbod van deze website heb je simpelweg geen excuus meer om geen fruit te eten. In een paar klikken kun je namelijk al een bestelling plaatsen. Vervolgens wordt deze dinsdag of vrijdag gratis aan huis bezorgd. Ideaal wanneer je geen zin of tijd hebt om naar de winkel te gaan, maar toch gezond wilt leven. Bovendien heb je veel eigen keuze. Zo kun je zelf bepalen of je de fruitbox eenmalig, een keer per maand of tweewekelijks wilt ontvangen.

Gevarieerd aanbod

Het aanbod van Fruit.nl is zeer gevarieerd. Je ontvangt bijvoorbeeld elke week een andere inhoud, met vaak fruitsoorten. Het is heerlijk om kennis te maken met een fruitsoort die je nog nooit geproefd hebt. Dit is bovendien ideaal wanneer je een gezin hebt. Je kinderen leren elke week een nieuwe fruitsoort kennen. Soms smul je samen van seizoensfruit van de Nederlandse bodem, en andere keer van exotische fruitsoorten.

Fruitmand voor elk seizoen

Een van de heerlijke producten uit het assortiment van Fruit.nl is de fruitmand. Zowel de mand als het fruit zelf zijn van uitstekende kwaliteit. Bovendien is de kleurencombinatie van de verschillende fruitsoorten een lust voor het oog. De mand bevat fruitsoorten die perfect passen bij het seizoen waarin je het ontvangt. Mandarijnen, nectarines, perziken en pruimen smaken bijvoorbeeld heerlijk op een herfstdag. Of geniet bijvoorbeeld van kiwi’s en perziken in de winter.

Fruitbox op het werk

Fruit.nl is bijzonder populair. Niet verrassend, want steeds meer Nederlanders kiezen voor een gezonde levensstijl. Ook in het bedrijfsleven hecht men er steeds meer waarde aan. Zodoende worden fruitboxen steeds vaker besteld op kantoor of voor de werkvloer. Door werknemers tijdens lunchtijd gezonde producten zoals appels, bananen en sinaasappels aan te bieden blijven ze fit en productief. Wat dat betreft is de werkfruitbox een echte aanrader. Het bevat kwaliteitsfruit die je als werkgever in porties van 40, 70 of 65 kan bestellen.

Voedselbank

Fruit.nl is een maatschappelijk betrokken organisatie. Niet alleen wil het Nederlanders gezonder laten leven, het doneert ook nog eens een deel van de inkomsten aan de voedselbank. De voedselbank ontvangt namelijk 1 stuk fruit wanneer een bedrijf een werkfruitbox bestelt. Met elke bestelde box lever je dus een bijdrage aan de samenleving.

Rate this post

Plaats een reactie