FoodWeLove

FoodWeLove is een foodbox die jouw maandelijks verrast. Eens per maand ontvang jij een voedselbox met delicatesse van bijzondere producenten. Op deze manier kom jij in aanraking met eten dat je normaal niet tegen zou komen. Ook ontdek je achtergrond informatie over de herkomst van de producten.

Over FoodWeLove.nl

FoodWeLove ( nu de smaak collectie )wil jou eten weer laten ervaren. De afgelopen jaren is het bij de aanschaf van voeding vooral belangrijk dat het goedkoop is. Ambachtelijk eten is daarom bij de meeste uit beeld verschenen. Daarom besloot de oprichtster van de foodbox haar baan op te zeggen in 2012. Het resultaat hiervan uit zich in de foodbox die iedere maand verschijnt.

De missie van het bedrijf is om mensen de lekkerste delicatessen te laten kennen. Hiervoor worden ambachtelijke leveranciers onder de loop genomen. Het verhaal en het lekkere eten word maandelijks naar jou toe gestuurd.

FoodWeLove is geen maaltijdbox zoals de Mathijs doos of de Allerhande Box. Dat komt omdat er niet standaard genoeg ingrediënten in zitten om een aantal maaltijden te maken. Daarom is het een foodbox. Wat er exact in zit blijft geheim tot de derde van de maand. Dat is het moment dat jij de box in ontvangst kunt nemen.

Abonnements vormen

Als jij maandelijks delicatessen in een handige box wilt ontvangen dan is een abonnement op deze box de beste optie. Met een abonnement betaal jij minder dan wanneer je de box los koopt. Je hoeft niet bang te zijn dat je voor altijd vast zit aan het abonnement. Het is namelijk een flexibel abonnement. Als je je wilt afmelden voor de box kan dit eenvoudig. Als je voor de eerste van de maand je afmeld per email, ontvang je de box de maand daarop al niet meer.

Daarnaast kun jij de box ook eenmalig kopen of cadeau doen aan een vriend / familielid. Voor wie niet van verassingen houdt zijn er ook een aantal losse boxen waarvan de inhoud bekend is. Deze losse boxen hebben een bepaald thema zodat jij kennis kunt maken met een bepaalde voedsel cultuur. Deze boxen worden in een beperkte oplaag geleverd. Als er iets bij zit dat jou interesseerd kun je er beter snel bij zijn.

FoodweLove ervaringen

Benieuwd naar wat andere klanten vinden? Lees reviews over deze maaltijdbox. Heb jij zelf ervaring met het bestellen van deze box? Help dan andere bezoekers door een eerlijke review te plaatsen waarin jij je ervaringen beschrijft!

[rwp-review id=”0″]