Ekomenu heeft een speciale maaltijdbox bedacht voor zwangere vrouwen. Gezond eten is voor-, tijdens- en na de zwangerschap immers ontzettend belangrijk. Het 9 maanden menu helpt aanstaande moeders een handje. Daarmee zorg je ervoor dat jij en je kindje gezonde en gevarieerde voeding binnenkrijgen…

Alle belangrijke voedingstoffen

Het ‘9 maanden menu’ voldoet aan alle richtlijnen van het voedingscentrum. Zo bevat het voldoende vitamines, eiwitten en andere gezonde voedingstoffen voor aanstaande moeders en hun baby. Een kindje krijgt alle voedingstoffen via de moeder binnen dus het is zeer belangrijk dat ‘mama’ gezond eet.

Geen zorgen meer!

Dankzij de maaltijdbox van Ekomenu hoef je je gelukkig geen zorgen meer te maken over je eten. De verse ingrediënten zorgen ervoor dat jouw baby alle belangrijke voedingstoffen binnenkrijgt. Bovendien zijn alle biologische recepten ook nog eens kinderlijk eenvoudig te bereiden! Je kunt de maaltijdbox eenvoudig bestellen op de website. Vervolgens je het 9 maanden menu binnen een dag aan huis. Lees hier meer over maaltijdboxen.