CCV Shop bedenkt speciale software voor oprichten van bestelwebsite

Maaltijden aan huis laten bezorgen is erg handig. Niet voor niets zijn zoals Marley Spoon en Mathijs Maaltijdbox ontzettend populair. Het zijn slechts enkele namen uit een lange rij aan maaltijdbox bedrijven. Steeds meer ondernemers nemen het besluit om maaltijden te gaan bezorgen een klanten. Met de webshopsoftware van CCV Shop kunnen ze voortaan heel eenvoudig een eigen bestelwebsite voor maaltijdbezorging oprichten.

Geen last van concurrentie en commissiekosten

De bestelwebsite is puur gericht op het bedrijf zelf, en toont in tegenstelling tot andere websites geen aanbiedingen van de concurrent. Dit is een groot voordeel voor de ondernemers. Daarnaast lopen de ondernemers niet tegen commissiekosten aan, wat ze veel geld scheelt. Op dit moment zijn de commissiekosten namelijk zeer hoog. De software van de CCV Shop maakt daar hopelijk een einde aan, omdat het goedkoop is en eenvoudig te gebruiken.

Weinig kosten

Ondernemers zijn voor hun eigen bestelwebsite slechts 70 cent per dag kwijt. Bij slechts een bestelling van 10 of 20 euro, zonder commissiekosten, hebben ze dus al voordeel.

Rate this post

Plaats een reactie