728x90

BeeboxBeebox biedt ook een unieke maaltijdbox service. Het unieke aan Beebox is dat zij maaltijdboxen serveren met een biologisch keurmerk, namelijk het merk EKO. Wanneer jou voorkeur uitgaat naar biologische recepten, dan is het goed om deze maaltijdbox uit te proberen. Wat de maaltijdboxen van Beebok zo goed maakt, is dat het bedrijf altijd streeft naar biologische producten die vers en van hoge kwaliteit zijn. In vergelijking tot andere maaltijdboxen levert het bedrijf zijn producten van boer tot huis aan als ware. Hierdoor kun je optimaal genieten van de versheid van de producten die in de beebox maaltijdbox zitten.

Variatie van de maaltijdboxen

In vergelijking tot andere maaltijdboxen heeft Beebox het goed voor elkaar. Er is namelijk keuze uit vier verschillende boxen normaal en nu met kerst zelfs 5. Dit betekent dat er meer variatie is en je het ook beter kunt afstemmen op jouw wensen. Zo vindt je bijvoorbeeld een box dat meer gericht is op een koolhydraatarm dieet, maar heb je ook een wat luxere box met meer producten.

De vier verschillende maaltijdboxen:

  • Box Extra (bio maaltijden & extra’s)
  • Box Maaltijden (bio maaltijden)
  • Box Leefstijl (bio & koolhydraatarm)
  • Box Basics (bio producten)
  • Kerstbox (specifiek voor de kerstsfeer)

 

Bekijk hier direct alle boxen op de website van http://beebox.nl/boxen/

 

Voordelen van Beebox

Beebox is wat minder bekend dan Hello Fresh en de Allerhande box, maar doet zeker niet onder. Zo biedt het gratis bezorging aan in heel Nederland, is het de enige biologische maaltijdbox bedrijf, bieden ze vier verschillende boxen aan en kun je kiezen voor een vegetarische maaltijdbox. En ook het abonnement is flexibel! Ten slotte zijn alle producten vers van eigen bodem, waarbij bijdraagt met duurzaamheid.

De verschillende boxen

BOX Extra – Is een box vol met biologische ingrediënten. Het is een gevarieerde box, waar je elke keer weer van opkijkt. Makkelijk te bereiden recepten, verse recepten en je eet twee maaltijden vlees of vis en één avond vegetarisch. Zodat je een gezonde levensstijl kunt aanhouden met heerlijke recepten op tafel.

Wat leuk is om te weten is dat het brood, sap, fruit en eieren zo uniek zijn. Zo krijg je namelijk brood dat vers gebakken is van lokaal graan en is het sap geperst van biologische Nederlandse telers.

En wellicht het meest belangrijk om te melden: een gemiddelde abonnee is al 36 weken lid van het pakket. Dat betekent vele tevreden gebruikers!

 

 

De certificering van Beebox

Zoals net aangegeven heeft Beebox als enige maaltijdbox bedrijf het EKO keurmerk. Dit betekent dat het bedrijf staat voor:

  • Duurzaam en verantwoord ondernemen.
  • Biologische producten.
  • Respect voor de natuur.

Bestaan de maaltijdboxen dan 100% uit biologische producten? Zover bekend is, bestaan de boxen uit minimaal 90% biologische producten en zijn de producten van AGF, brood, vlees en zuivel 100% biologisch. Wat natuurlijk goed is om te weten wanneer dit voor jou een belangrijke waarde heeft.

Veel gestelde vragen

Is Beebox 100% Biologisch?

Ja, deze aanbieder is een van de weinige aanbieders die 100% biologisch is. De ingrediënten die je ontvangt zijn voorzien van een biologisch keurmerk.

Beebox

4.9 (98.26%) 23 votes

Waar bestaat het assortiment uit?

Op Beebox.nl kun je kiezen uit vier verschillende boxen met een andere inhoud. De hoeveelheid en het aantal personen kun je vervolgens per box weer aanpassen.

Beebox

4.9 (98.26%) 23 votes

Mijn vraag staat er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kun je contact opnemen met de helpdesk van Beebox.nl

Beebox

4.9 (98.26%) 23 votes

BeeBox ervaringen

Benieuwd naar wat andere klanten vinden? Lees reviews over deze maaltijdbox. Heb jij zelf ervaring met het bestellen van deze box? Help dan andere bezoekers door een eerlijke review te plaatsen waarin jij je ervaringen beschrijft!

BeeBox reviews
1 Reviewer
Gebruiker 4.1 (4 Stemmen)
Service1
Kwaliteit1
Prijs1
Totaal1
Ervaringen van klanten Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter

Beebox
4.9 (98.26%) 23 votes