Allerhande Kerstbox

Zoetjes aan naderen weer eens de meest drukke dagen van het jaar; de feestdagen! Wat is het leuke aan deze dagen? Lekker eten natuurlijk! Om lekker te kunnen eten, moet je wel, de nodige boodschappen inslaan. En dat is nou net iets, wat liever vermeden wordt! Met jouw, gaan vele anderen namelijk inkopen doen. Dit brengt vanzelfsprekend een heleboel drukte met zich mee. Drukte, die we liever uit de weg gaan. Gelukkig helpt Albert Heijn ons ook tijdens de feestdagen uit de brand en wel met haar speciale maaltijdboxen. Een daarvan is de Allerhande Kerstbox.

Allerhande van Albert Heijn

Albert Heijn staat bij velen bekend als de oudste en meest geliefde supermarktketen in Nederland. De slimme deskundigen bij dit bedrijf, hebben het scala aan levensmiddelen gecombineerd met heel wat kooktips en tenslotte, makkelijk te volgen recepten. Deze succesvolle combinatie kennen we tegenwoordig als de Allerhande maaltijdboxen!

Hoe werkt het

De Allerhande Kerstbox is een box, die speciaal voor de feestdagen, aan het assortiment van de AH is toegevoegd. Door deze box te bestellen, heb je alle ingrediënten voor een kerstdiner in de keuken, zonder daar zelf voor uit huis te gaan. De Kerstbox is gevuld met voldoende ingrediënten voor een vier – gangen diner en bevat allerlei soorten vlees, gevogelte, groente, salades en ingrediënten voor desserts. Hiermee heb je binnen korte tijd, een heerlijk diner op tafel.

Zoals we het gewend zijn met de standaard maaltijdboxen van de AH, geschiedt de bestelling van de Kerstbox online. Selecteer de kerstbox en geef aan of je meerdere boxen wilt. AH geeft je de optie, om extra boodschappen vanuit de online winkel bij te bestellen; die voeg je eventueel toe. Hierna worden gegevens zoals een mailadres en postcode/adres opgevraagd. Je kunt ervoor kiezen de box te laten bezorgen of hem zelf op te halen bij een Pick Up point. Betaling gebeurd ook online. Er wordt vervolgens een bevestigingsmail gestuurd en daarna is het wachten op de box. Bij tijdig bestellen heb je hem ruim voor de kerstdagen al in huis.

Tot slot

Alhoewel we allemaal met veel plezier uitkijken naar de kerstdagen, worden de voorbereidingen als minder leuk en vermoeiend ervaren. Om deze periode toch ontspannen en plezierig door te brengen met de familie, heeft de AH een speciale Kerstbox beschikbaar. Ook leuk voor de kerst dagen is de gourmet doos .Zonder al teveel moeite, heb je alle boodschappen voor een vier – gangen diner in huis. Het feest kan beginnen!

Rate this post

Plaats een reactie