Allerhande Inspiratiebox

Het eerste waar we, na een drukke werk – of schooldag naar uitkijken, is een lekker avondmaal, waar je niet al teveel moeite voor hoeft te doen. Helaas hebben we er niet altijd de tijd voor, om boodschappen te halen en dagelijks, lekker te koken. Onze welbekende Albert Heijn kwam in 2005 met een slimme en voordelige oplossing, Allerhande maaltijdboxen. Een daarvan, is de Allerhande Inspiratiebox.

Allerhande van Albert Heijn

Albert Heijn staat bij velen bekend als de oudste en meest geliefde supermarktketen in Nederland. De slimme deskundigen bij dit bedrijf, hebben het scala aan levensmiddelen gecombineerd met heel wat kooktips en tenslotte, makkelijk te volgen recepten. Deze succesvolle combinatie kennen we tegenwoordig als de Allerhande maaltijdboxen!

Hoe werkt het

Wat is een maaltijdbox nu precies? De Allerhande maaltijdboxen worden gevuld met alle ingrediënten, die nodig zijn, voor het klaarmaken van een bepaald aantal gerechten. Dit aantal is afhankelijk van de soort box, die besteld wordt. Daarnaast krijg je ook de recepten van elk gerecht mee. Deze recepten zijn makkelijk te volgen en binnen 30 minuten gereed.

De Allerhande Inspiratiebox bevat de ingrediënten voor 3 gerechten en is bedoeld voor 2 personen. Bestellen doe je online, via de AH website. Bij selectie van deze box, krijg je de keuze uit een aantal gerechten, die AH wekelijks beschikbaar stelt. Deze zijn variërend en bevatten vis, vlees en vegetarische gerechten. Aan de hand van jouw keuze, word de box gevuld met de nodige, verse ingrediënten. Bij bestelling wordt gevraagd naar je emailadres, zodat er een bevestigingsmail gestuurd kan worden. Afrekening vind online plaats, waarna je aangeeft, op welke dag en tijdstip, de box, thuis bezorgd kan worden. Bezorging is gratis!

Voordelen

Het eerste voordeel aan de AH Inspiratiebox is natuurlijk, dat je alle boodschappen voor het klaarmaken van een avondmaaltijd, thuis bezorgd krijgt. Tevens worden de recepten meegegeven, zodat het slechts een kwestie van lezen en uitvoeren is. Handig, makkelijk en vooral gezond, aangezien je dan vaker thuis uit. Een ander voordeel aan deze maaltijdbox service is, dat je boodschappen uit de online AH winkel kan bijbestellen; ze worden samen met de box, gratis bezorgd. Tenslotte hoef je je over vervelende abbonementen geen zorgen te maken, jij bepaald zelf wanneer je een box wilt.

Tot slot

Of je nu geen tijd hebt voor boodschappen of gewoon niet kunt koken; de Allerhande Inspiratiebox zorgt ervoor, dat je zowel de ingrediënten als de recepten in huis hebt, waardoor gezond en lekker eten, altijd mogelijk is!

Rate this post

Plaats een reactie