Allerhande Gourmetbox

Zoetjes aan naderen weer eens de meest drukke dagen van het jaar; de feestdagen! Er is plotseling, heel wat te doen: versiersels van de zolder halen, de kerstboom optuigen, kerstcadeautjes kopen, enz. Alsof dit allemaal niet genoeg is, zul je heel wat voorbereidingen moeten treffen voor de vele, nog te houden diners! Steevast, hoort daar ook een avond, gezellig gourmetten bij. Daar moet je dan wel, de nodige ingrediënten voor kopen. Om het ons enigzins makkelijker te maken tijdens deze vermoeiende feestdagen, heeft de Albert Heijn, een speciale Allerhande Gourmetbox beschikbaar.

Allerhande van Albert Heijn

Albert Heijn staat bij velen bekend als de oudste en meest geliefde supermarktketen in Nederland. De slimme deskundigen bij dit bedrijf, hebben het scala aan levensmiddelen gecombineerd met heel wat kooktips en tenslotte, makkelijk te volgen recepten. Deze succesvolle combinatie kennen we tegenwoordig als de Allerhande maaltijdboxen!

Hoe werkt het

De Gourmetbox van AH zit boordevol verse ingrediënten, die je nodig hebt voor een gezellig avondje gourmetten. Denk daarbij aan verschillende soorten vis en vlees (zalm, varken, kip, hamburgers, enz), allerlei verse groente, voldoende kruiden en ingrediënten om de maaltijd op smaak te brengen, lekkere stokbroodjes en niet te vergeten, de ingrediënten om een heerlijk dessert mee te maken (fruitsalade, slagroomvla, meringues, enz). Deze box bevat genoeg ingrediënten voor vier (4) personen.

De Gourmetbox is online te bestellen via de website van AH. Daar worden de nodige gegevens van je opgevraagd en dien je aan te geven of je de box thuis afgeleverd wilt hebben of hem zelf gaat ophalen. Bezorging tot aan huis, is overigens gratis! Nadat dit allemaal in orde is, krijg je een bevestigingmail en kun je, eveneens online, afrekenen.

Voordelen

Het allergrootste voordeel aan de AH Gourmetbox is, dat je niet meer uit huis hoeft om alle ingrediënten voor de gourmet te kopen. Dit bespaart je heel wat tijd en moeite, aangezien de supermarkten rond de feestdagen, ontzettend drukbezocht zijn. Daarnaast heb je de mogelijkheid om extra boodschappen te doen in de AH online shop. Deze worden dan tezamen met de Gourmetbox, gratis bijbezorgd. Handig zo!

Tot slot

Gourmetten is leuk en gezellig, tot je in de feestdrukte opzoek moet naar de nodige ingrediënten. Om je deze nachtmerrie te besparen, heeft de AH haar assortiment aan maaltijdboxen tijdelijk aangevuld met de Gourmetbox. Je krijgt er alle ingrediënten voor een geslaagde gourmet avond mee en hoeft daarvoor nieteens het huis uit. Heel handig en voordelig!

Rate this post

1 gedachte over “Allerhande Gourmetbox”

Plaats een reactie