Allerhande Box

De Albert Heijn is de eerste Nederlandse supermarkt die begonnen is met de verkoop van maaltijdboxen, de Allerhande box. Bij Albert Heijn heb je niet te maken met een flexibel abonnement, maar kun jij de boxen los bestellen wanneer het jou uitkomt. Het grote voordeel bij bestellen bij de Albert Heijn is dat jij meteen al je andere boodschappen kunt mee laten bezorgen!

AH Maaltijdbox

✓  Gezond & Vers

✓ Relatief goedkoop

✓ Bestel Online Boodschappen mee

[facetwp facet=”categories”]

[stm_modern_filter]

De Allerhande box, ook wel de AH box genoemd is ontwikkeld door de succesvolle supermarktketen Albert Heijn. Sinds de komst van deze box is het enorm populair geworden in Nederland, wat uiteraard te danken is aan de bekendheid van de Albert Heijn, maar ook de geweldige kwaliteit van de foodbox. Bij de Allerhande box kun je uitgaan van kwaliteit, een goede service zoals we gewend zijn van de Albert Heijn en natuurlijk het belangrijkste: goede producten.

Waarom de AH Box?

Er zijn verschillende redenen waarom je de AH box zou moeten uitproberen. Het eerste voordeel is dat je deze maaltijdbox eenmalig kunt bestellen, wat betekent dat je het dus rustig kunt uitproberen zonder vast te zitten aan een irritant abonnement. Hiermee kun je het zelf een keer testen voor een klein bedrag.

Ook de prijs waarop de Allerhande box op de markt is gezet, is een zeer nette prijs. Voor het bedrag krijg je een zeer kwalitatieve box met goede producten om heerlijke recepten op tafel te zetten. Want dat is natuurlijk waar het om draait uiteindelijk. Verse recepten, goede merken en ten slotte lekker eten.

Het voordeel van geen abonnement

De Albert Heijn biedt met zijn service helemaal geen abonnement aan. De Allerhande AH box is dus perfect voor als je regelmatig is een maaltijdbox wilt wanneer je is een drukke week bijvoorbeeld hebt of gewoon een keer wat anders wilt proberen alleen of met je gezin. Een abonnement kan ideaal zijn, als je langere tijd door elke week een maaltijdbox thuis wilt ontvangen. Maar wanneer je dit even niet wilt, dan zit je met een box waar je liever geen gebruik van wilt maken. En daar zul je met de Allerhande ah geen last van hebben.

Je kunt wanneer je wilt dan ook los een box bestellen van de AH.

Welke mogelijkheden zijn er met de box?

Er zijn twee varianten, namelijk:

  • Allerhande box voor 2 personen
  • Allerhande box voor 4 personen

In elke box zitten producten voor drie gerechten, uiteraard met alle instructies en handelingen. De box van de AH moet je minimaal vier dagen van te voren bestellen, zodat je verse producten thuisbezorgd krijgt.

Een ander voordeel van deze maaltijdbox is, is dat je ook andere producten van de Albert Heijn kunt mee bestellen. En dat zonder voor de verzendkosten te betalen. Dat is natuurlijk mooi meegenomen als je het druk hebt en nog wat andere losse recepten en producten nodig hebt voor in huis. Via de Allerhande website kun je dit eenvoudig toevoegen aan je box die je graag wilt. Op deze wijze bespaar je tijd en hoef je niet nog even naar de supermarkt voor wat andere producten.

Albert Heijn actiecode

Een manier om korting te krijgen op de AllerHande box is door gebruik te maken van de Alber Heijn actiecode. De actiecode is een unieke code die je kunt invullen tijdens het afrekenproces. Hiermee wordt de korting direct verrekend. Regelmatig houdt de AH zulke acties. Mocht er zo’n actie atief zijn dan zullen wij deze op deze pagina publiceren. Als je op de hoogte wilt blijven van deze speciale acties kun je je eenvoudig aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Allerhande box aanbieding

Het kan ook voorkomen dat de box in de aanbieding is. Vaak is dit voor een beperkte periode. De prijs van de boxen is dan afgeprijsd met een leuke korting. Ook voor aanbiedingen op deze maaltijdenbox blijf jij op de hoogte op deze pagina.

Bekijk ook de korting van Hellofresh of de Beebox kortingscode

[stm_listing_search filter_all=”aanbieder” items=”%5B%7B%7D%2C%7B%7D%2C%7B%7D%2C%7B%7D%5D”]