allerhande-maaltijdboxDe Albert Heijn is de eerste Nederlandse supermarkt die begonnen is met de verkoop van maaltijdboxen, de Allerhande box. Bij Albert Heijn heb je niet te maken met een flexibel abonnement, maar kun jij de boxen los bestellen wanneer het jou uitkomt. Het grote voordeel bij bestellen bij de Albert Heijn is dat jij meteen al je andere boodschappen kunt mee laten bezorgen!

Waar vindt ik de Allerhande box?

Wil je meer informatie over de box, de prijs en service? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie over de maaltijdbox.

AH Allerhande Box 2 personen
AH Allerhande Box 2 personen
De maaltijdbox van Albert Hein voor twee personen is geschikt om drie dagen lang een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Bestel deze box vier dagen van te voren om er zeker van te zijn dat jij de komende week de box in huis hebt. Iedere week veranderen de recepten, doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een abonnements vorm zou jij iedere week eerst de recepten kunnen bekijken voordat je de box besteld. De recepten van deze week kun je op de volgende link bekijken: www.ah.nl/allerhandebox/recepten
not rated 35.00 Meer informatie & Bestellen
AH Allerhande Box 4 Personen
AH Allerhande Box 4 Personen
De maaltijdbox van Albert Hein voor vier personen is geschikt om drie dagen lang een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Bestel deze box vier dagen van te voren om er zeker van te zijn dat jij de komende week de box in huis hebt.
not rated 49.00 Meer informatie & Bestellen

Allerhande box AHDe Allerhande box, ook wel de AH box genoemd is een maaltijdbox ontwikkeld door de succesvolle supermarktketen Albert Heijn. Sinds de komst van deze box is het enorm populair geworden in Nederland, wat uiteraard te danken is aan de bekendheid van de Albert Heijn, maar ook de geweldige kwaliteit van de foodbox. Bij de Allerhande box kun je uitgaan van kwaliteit, een goede service zoals we gewend zijn van de Albert Heijn en natuurlijk het belangrijkste: goede producten.

Waarom de AH Box?

Er zijn verschillende redenen waarom je de AH box zou moeten uitproberen. Het eerste voordeel is dat je deze maaltijdbox eenmalig kunt bestellen, wat betekent dat je het dus rustig kunt uitproberen zonder vast te zitten aan een irritant abonnement. Hiermee kun je het zelf een keer testen voor een klein bedrag.

Ook de prijs waarop de Allerhande box op de markt is gezet, is een zeer nette prijs. Voor het bedrag krijg je een zeer kwalitatieve box met goede producten om heerlijke recepten op tafel te zetten. Want dat is natuurlijk waar het om draait uiteindelijk. Verse recepten, goede merken en ten slotte lekker eten.

Het voordeel van geen abonnement

De Albert Heijn biedt met zijn service helemaal geen abonnement aan. De Allerhande AH box is dus perfect voor als je regelmatig is een maaltijdbox wilt wanneer je is een drukke week bijvoorbeeld hebt of gewoon een keer wat anders wilt proberen alleen of met je gezin. Een abonnement kan ideaal zijn, als je langere tijd door elke week een maaltijdbox thuis wilt ontvangen. Maar wanneer je dit even niet wilt, dan zit je met een box waar je liever geen gebruik van wilt maken. En daar zul je met de Allerhande ah geen last van hebben.

Je kunt wanneer je wilt dan ook los een box bestellen van de AH.

 

Welke mogelijkheden zijn er met de box?

Er zijn twee varianten, namelijk:

  • Allerhande box voor 2 personen
  • Allerhande box voor 4 personen

In elke box zitten producten voor drie gerechten, uiteraard met alle instructies en handelingen. De box van de AH moet je minimaal vier dagen van te voren bestellen, zodat je verse producten thuisbezorgd krijgt.

Een ander voordeel van deze maaltijdbox is, is dat je ook andere producten van de Albert Heijn kunt mee bestellen. En dat zonder voor de verzendkosten te betalen. Dat is natuurlijk mooi meegenomen als je het druk hebt en nog wat andere losse recepten en producten nodig hebt voor in huis. Via de Allerhande website kun je dit eenvoudig toevoegen aan je box die je graag wilt. Op deze wijze bespaar je tijd en hoef je niet nog even naar de supermarkt voor wat andere producten.

Veel gestelde vragen

Wat zit er in de box van volgende week?

Iedere week is op de website van AH te zien wat er in de box van volgende week zit. Zo kun jij iedere week kijken of jij het waard vind om de box samen met je boodschappen online te bestellen. Bekijk hier het aanbod van volgende week.

Allerhande Box

4.8 (96.36%) 33 votes

Voor hoeveel personen zijn de ingrediënten?

Bij de Albert Heijn heb jij twee keuze mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit een box voor twee personen of vier personen. Als je met meer personen bent kun je er dus ook voor kiezen om twee boxen te bestellen. Ben je met slechts een persoon? Je zou dan de maaltijden vaker kunnen eten of het invriezen voor een later moment.

Allerhande Box

4.8 (96.36%) 33 votes

Kan ik de box ook ophalen?

Doordat deze box van de Albert Heijn is, is het mogelijk om de box op te halen in iedere AH vestiging. Plaats je bestelling online en haal de box op, op een door jou bepaalt moment. Natuurlijk is het ook mogelijk om het gratis te laten verzenden.

Allerhande Box

4.8 (96.36%) 33 votes

Hoelang duurt het bereiden van een maaltijd?

Alle boxen worden afgeleverd met de verse ingrediënten en een eenvoudig recept. Als je alle stappen van het bijgevoegde recept opvolgt ben je maximaal 30 minuten in de keuken bezig. Ook als je niet goed kunt koken, zijn de recepten door jou klaar te maken binnen de 30 minuten.

Allerhande Box

4.8 (96.36%) 33 votes

Kun je een abonnement afsluiten op deze foodbox?

Bij AH is het niet mogelijk om een abonnement af te sluiten. Het voordeel hier aan is dat jij iedere week eerst kunt bekijken wat er in de doos zit. Bevalt de inhoud? Dan bestel je. Bevalt de inhoud niet? Dan wacht je nog een week. Ook kun jij de doos laten bezorgen in combinatie met je boodschappen, wat het extra aantrekkelijk maakt.

Allerhande Box

4.8 (96.36%) 33 votes

Wat voor ingrediënten worden er gebruikt?

Er worden veelzijdige ingrediënten gebruikt, zodat er iedere keer weer iets nieuws op tafel staat. Toch blijft de basis het zelfde. Dit zou een koolhydraat bron zijn zoals pasta, rijst of aardappelen. Groente voor de gezondheid. En een eiwitbron wat vaak vlees, vis of een vegetarische eiwitbron is.

Allerhande Box

4.8 (96.36%) 33 votes

Mijn vraag staat er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op of met de klantenservice van AH als je nog vragen hebt over deze foodbox.

Allerhande Box

4.8 (96.36%) 33 votes

Allerhande Box ervaringen

Benieuwd naar wat andere klanten vinden? Lees reviews over deze maaltijdbox. Heb jij zelf ervaring met het bestellen van deze box? Help dan andere bezoekers door een eerlijke review te plaatsen waarin jij je ervaringen beschrijft!

Allerhande Box reviews
1 Reviewer
Gebruiker 2.7 (10 Stemmen)
Service3.1
Kwaliteit3
Prijs2.2
Totaal2.6
Ervaringen van klanten Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter

Allerhande Box
4.8 (96.36%) 33 votes