AH recepten

De tijd van kookboeken doorbladeren, om zo een geschikte maaltijd te vinden die je op tafel wilt zetten, is voorbij. Al jarenlang geeft Albert Heijn (AH) goede ideeën voor de meest originele en verantwoorde maaltijden met de wekelijks verschijnende Allerhande. Niet alleen staan er in de Allerhande heerlijke recepten…  maar worden de recepten ook voorzien van de benodigde ingrediënten met daarbij de juiste hoeveelheden en afmetingen. Op de mooie foto’s die er bij staan weet je ook hoe het resultaat er uit komt te zien.

Recepten van AH online bestellen en thuis laten bezorgen

Nu de allerhande niet alleen meer in papierformaat in de supermarkt in de supermarkten van AH gratis wordt aangeboden, maar ook online te vinden zijn, is het samenstellen van de maaltijden een stuk eenvoudiger geworden. Je hoeft alleen maar online te gaan, selecteer de recepten die je graag wilt maken en kies de benodigde ingrediënten. Deze kan je vervolgens door de handige bezorgservice van AH bij je thuis laten bezorgen. Snel, makkelijk en reuze efficiënt. Zo hoef je niet meer naar de winkel te rennen en houd je tijd voor jezelf over.

  • Klik hier om het aanbod recepten te bekijken op AH.nl

Leuk is dat er ook tientallen recepten door hun zelf worden gepubliceerd. Op deze pagina van AH.nl vindt je recepten inclusief video’s, bereidingsuitleg en de mogelijkheid om de recepten online te bestellen.

Recepten van AH verkrijgbaar in de supermarkt van AH

Alle ingrediënten die in de recepten worden genoemd zijn te koop in de supermarkten van AH. Je kan de recepten online vinden, een lijstje maken en vervolgens de boodschappen gaan doen, samen met de andere boodschappen die je nodig hebt. Voor de recepten hanteert AH zoveel mogelijk de ingrediënten die als huismerk verkrijgbaar zijn. De ingrediënten zijn altijd vers en worden vaak niet ver van huis geoogst. Daarbij komt dat veel ingrediënten biologisch zijn waardoor nog meer vitamines bewaard blijven en de recepten van AH een ecologisch en duurzaam karakter krijgen.

Veel tijd besparen door online recepten te bestellen

Als je online je boodschappen wilt doen en de boodschappen door de bezorgservice laat thuis bezorgen bespaar je jezelf natuurlijk veel tijd. Ook voor het samenstellen van de recepten online biedt AH de optie om de ingrediënt in één keer te bestellen. Je klikt bij de recepten op `zet alles op mijn lijst’ en alle ingrediënten voor het recept dat jij wilt staan in één keer op je boodschappenlijstje. Dat scheelt een hoop tijd in uitzoeken en is dus reuze makkelijk.

Voor elk dieet en elke geloofsovertuiging, originele en lekkere recepten beschikbaar

Bij het samenstellen van de recepten denkt AH aan iedereen. Als je vegetariër bent dan zijn er tal van originele recepten die speciaal voor jou bestemd zijn. Ook voor mensen die bijvoorbeeld een glutenvrij dieet hebben kunnen recepten vinden die passen bij een glutenvrij dieet. Daarnaast biedt AH ook de mogelijkheid om halal of koosjer recepten te bestellen. De ingrediënten staan er bij en als het recept je aanspreekt dan kan je dat in een klik selecteren en laten thuis bezorgen. De ingrediënten zijn altijd dagvers en kunnen minimaal drie dagen in de koelkast worden bewaard. Handig voor bijvoorbeeld in het weekend.

Albert Heijn recepten

Het aanbod van de recepten groeit ook continue. Inmiddels zijn er meer dan 15.500 recepten te vinden op de website van Allerhande en dit aantal groeit nog steeds. Vrijwel elke gerecht dat je maar kunt bedenken kan je dan ook wel maken met de producten uit de shop van AH. Het is erg eenvoudig ook om de Allerhande website door te bladeren.

5/5 - (20 stemmen)

Plaats een reactie