Streekbox + Hollandse Specials 2 personen 2 maaltijden

Streekbox + Hollandse Specials 2 personen 2 maaltijden

Een ieder zou graag elke dag een heerlijke gezonde maaltijd voor hun kinderen willen voorschotelen, maar jammer genoeg is dat niet altijd mogelijk. Vooral niet als het om werkende ouders gaat. Als je de hele dag met drukke taken bezig bent geweest heb je niet altijd zin om urenlang in de keuken te staan. Men gaat dan over tot het kopen van ongezond eten. Maar dat hoeft gelukkig niet meer dankzij de gezonde wekelijkse maaltijden van Streekbox. Deze Streekbox bevat, naast de gezonde maaltijden, ook nog Hollandse Specials.

Hoe werkt het

Dit is de derde pakket die Streekbox aan te bieden heeft. Je krijgt 2 maaltijdpakketten die een gezin van 2 en 4 kunnen voeden. Jij mag zelf kiezen of je liever vlees of vis in je maaltijden wilt hebben. Ook is het mogelijk om voor een vegetarische optie te kiezen. Alle gerechten zijn ongeveer binnen een half uur te bereiden, dus je kunt lekker snel aan tafel schuiven. Behalve de maaltijden krijg je ook nog Hollandse Specials mee die je op andere dagen kunt klaarmaken. Deze producten zijn onder andere kaas, ontbijtkoek, duindoornsap, stroopwafels, soep, en nog veel meer.

Een box bestellen gebeurt snel en gemakkelijk. Je kiest eerst de gewenste recepten uit en geeft dan aan hoeveel maaltijden je wilt en het aantal personen voor wie je de box bestelt. Je gaat dan over tot het bestellen ervan. Het is mogelijk om een proefbox te bestellen om het uit te proberen. Als je besluit een abonnement te nemen, dan ben je ook aan niets gebonden. Het is flexibel, dus je kunt het wijzigen of pauzeren.

Streenbox

Bij Streekbox kun je er verzekerd van zijn dat je alleen gezonde producten krijgt die 100% biologisch zijn. Ze krijgen de producten van hun eigen boeren en zorgen ervoor dat er helemaal geen pesticiden of andere schadelijke stoffen in de producten komen te zitten. De boxen kunnen 5 dagen per week bezorgd worden en je mag het ook zelf afhalen. Lekker makkelijk dus.

Tot slot

Wanneer je weet dat je een drukke werkweek tegemoet gaat, dan weet je waar je moet zijn om ervoor te zorgen dat je gezin toch gezonde maaltijden te eten krijgt.

€39