Streekbox Hollandse Groenten Wekelijkse Box 4 personen 2 maaltijden

Streekbox Hollandse Groenten Wekelijkse Box 4 personen 2 maaltijden

De maaltijdboxen zijn een niet meer weg te denken service geworden. Als je nu een drukke week voor de boeg hebt of gewoon lui bent om alle voorbereidingen te treffen; met een maaltijdbox in huis, vallen alle voorbereidingen weg en heb je, binnen korte tijd, een gezond en smakelijk avondmaal gereed. Om er optimaal van te kunnen genieten, moet je wel de juiste maaltijdbox in huis hebben. Een echte aanrader, zijn de Streekbox maaltijdboxen. Populair is de Streekbox met Hollandse groenten.

Hoe werkt het

De streekboxen staan erom bekend, gevuld te zijn met ingrediënten, die 100% biologisch geteeld zijn. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor de Streekbox + Hollandse groenten. Wat krijg je allemaal mee met deze maaltijdbox? In totaal zitten er drie pakketjes in. Twee daarvan bevatten alle ingredënten, die je nodig hebt om een gezonde maaltijd mee klaar te maken. Dit kan een vis, vlees of vegetarisch gerecht zijn. Over de receptuur hoef je niet in te zitten, deze staan reeds op de website van Streekbox vermeld. Makkelijk op te volgen en binnen een half uurtje gereed! Het laatste pakket zit boordevol, verse, Hollandse seizoensgroenten, die je naar eigen voorkeur mag gebruiken. Je krijgt er geen recepten bij, dus mag je er op los experimenteren in de keuken! Koop natuurlijk wel de ingrediënten bij, om er een complete maaltijd van te maken. Het bestellen van deze maaltijdbox, gaat alsvolgt: je selecteert ten eerste de maaltijdbox, die je wenst. Hierna krijg je het menu te zien en moet je aangeven, voor hoeveel personen de box bestemd is (2 of 4). Tenslotte kom je aan in de betaalomgeving, waar je online afrekent. De box wordt vervolgens gratis, thuis afgeleverd. Omdat Streekbox werkt met een flexibel abonnement, kun je je bestelling op elk moment pauzeren of stopzetten. Geef dit wel tijdig door.

Streekbox

Goed en gezond eten is erg belangrijk. Dat begrijpt het team achter de Streekbox. Zij zorgen er daarom voor, dat wij wekelijks voorzien worden van verse, biologische ingrediënten en streekproducten, die bij lokale boeren worden afgenomen. Voordelig voor ons, voordelig voor het milieu.

Tot slot

De Streekbox + Hollandse groenten maaltijdbox zorgt ervoor, dat je naast een compleet maaltijdpakket, ook beschikt over een flinke portie verse groente, waar je zeker een weekje mee doorkan.

€60