Streekbox Hollandse Groenten Specials Box 2 personen 2 maaltijden

Streekbox Hollandse Groenten Specials Box 2 personen 2 maaltijden

De maaltijdboxen zijn een niet meer weg te denken service geworden. Als je nu een drukke week voor de boeg hebt of gewoon lui bent om alle voorbereidingen te treffen; met een maaltijdbox in huis, vallen alle voorbereidingen weg en heb je, binnen korte tijd, een gezond en smakelijk avondmaal gereed. Om er optimaal van te kunnen genieten, moet je wel de juiste maaltijdbox in huis hebben. Een echte aanrader, zijn de Streekbox maaltijdboxen. Populair is de Streekbox + groenten & specials.

Hoe werkt het

Elke Streekbox bevat ingrediënten en aanvullende producten, die 100% biologisch zijn. Met de Streekbox + groenten & specials krijg je in totaal 4 pakketten, bestemd voor 2 of 4 personen. De eerste 2 pakketten, bevatten de ingrediënten, die nodig zijn, om 2 maaltijden mee te bereiden. Dit kan een vis of vlees en vegetarisch gerecht zijn. Streekbox zorgt er ook voor, dat de recepten voor deze gerechten reeds op de website van het bedrijf geplaatst zijn, zodat je daar geen tijd aan hoeft te besteden. Alle recepten zijn goed te volgen en binnen een half uur gereed. Het derde pakket is gevuld met heel wat verse, lokale seizoensgroenten, die je naar eigen goeddunken kunt gebruiken. Je zit niet vast aan een recept. In het laatste pakket, krijg je elke week, 4 Hollandse specialiteiten. Denk aan ontbijtkoek, boerenbiscuit, ambachtelijke stroopwafels en nog veel meer. Smakelijke opties voor het ontbijt, de lunch of gewoon als toetje na het avondmaal. Het bestellen van deze maaltijdbox, gaat alsvolgt: je selecteert ten eerste de maaltijdbox, die je wenst. Hierna krijg je het menu te zien en moet je aangeven, voor hoeveel personen de box bestemd is. Tenslotte kom je aan in de betaalomgeving, waar je online afrekent. De box wordt vervolgens gratis, thuis afgeleverd. Omdat Streekbox werkt met een flexibel abonnement, kun je je bestelling op elk moment pauzeren of stopzetten. Geef dit wel tijdig door.

Streekbox

Goed en gezond eten is erg belangrijk. Dat begrijpt het team achter de Streekbox. Zij zorgen er daarom voor, dat wij wekelijks voorzien worden van verse, biologische ingrediënten en streekproducten, die bij lokale boeren worden afgenomen. Voordelig voor ons, voordelig voor het milieu.

Tot slot

Met de Streekbox + groenten & specials beschik je niet alleen over gezonde maaltijden, je krijgt er ook nog extra groenten en heerlijke, Hollande specialiteiten bij. Een compleet pakket!

€44