Streekbox + Hollandse groenten 2 personen 2 maaltijden

Streekbox + Hollandse groenten 2 personen 2 maaltijden

Bij een gezonde maaltijd horen groenten er gewoon ook bij, maar het is geen goed idee om overal groenten te kopen. Je weet niet waar het vandaan komt en het kan vol conserveringsmiddelen en pesticiden zitten. Nog een manier om aan gezonde groenten te komen, is om die bij Streekbox te bestellen. Streekbox heeft 3 soorten maaltijdboxen waar de Hollande groenten box een deel van is.

Hoe werkt het

Zo een maaltijdbox bevat pakketten voor 2 dagen. U kunt zelf kiezen of ze vlees of vis moeten bevatten of als u liever een vegetarische optie wilt hebben. De producten zijn 100% biologisch en zijn ongeveer 30 minuten te bereiden. Daarnaast is het ook goed gevuld met lokale seizoensgroenten die u een andere dag kunt klaarmaken, bijvoorbeeld als bijgerecht bij uw eigen maaltijd.

Een maaltijdbox bestellen is heel gemakkelijk. U neemt alle recepten door en kiest dan uw favoriete. U kiest daarna het aantal maaltijden en voor hoeveel mensen u wilt bestellen. Vervolgens gaat u naar de inschrijfpagina om uw bestelling te plaatsen. U mag een eenmalige box bestellen om het uit te proberen. Als u een abonnement neemt, dan kunt u de dagen waarop u bestelt naar wens veranderen en uw abonnement wanneer u wilt pauzeren. Het is ook mogelijk om de maaltijden zelf op te halen als u dat liever zou willen.

Streekbox

Bij Streekbox bent u altijd verzekert van verse producten die altijd 100% biologisch zijn. Ze bevatten geen schadelijke stoffen en zijn ook nog afkomstig van hun eigen boeren. Ze proberen ook om verspilling tegen te gaan door de juiste hoeveelheid producten te geven die precies zijn voor de aangegeven aantal personen.

Tot slot

Als je deze maaltijdbox van Streekbox bestelt, dan krijg je producten voor maaltijden die u 2 dagen kunt eten en ook nog extra groenten die u andere dagen kunt klaarmaken. Dat is al reden genoeg om een maaltijdbox te bestellen, nietwaar?

€36