Mathijsmaaltijdboxen Fruit Box

Mathijsmaaltijdboxen Fruit Box

De business in maaltijdboxen is deze dagen in opmars. Je hebt er als klant dan ook veel voordeel aan; zonder al teveel tijd en inspanning, heb je een gezonde en heerlijke maaltijd gereed. Echter, zoals onze medici dat zeggen, is een gezonde maaltijd niet voldoende. We hebben door de dag heen, nog heel wat voedingsstoffen nodig. Een belangrijk deel, is afkomstig uit fruit, waardoor het aangeraden wordt om dagelijks, minstens twee porties fruit te gebruiken. Mathijs Maaltijdbox heeft ook hierop ingespeeld, door haar Fruitbox aan te bieden.

Hoe werkt het

De Mathijs Fruitbox is een aanvullend product en wordt samen met de Mathijs Familiebox, voor je geleverd. Bij het bestellen van een maaltijdbox wordt je daarom, de optie geboden om de Fruitbox erbij te nemen. De kosten van deze Fruitbox worden toegevoegd aan het bedrag voor de maaltijdbox. Deze Fruitbox bevat zeker 15 – 20 stuks vers, kwaliteitsfruit, waardoor je voor minstens een week, voldoende fruit in huis hebt. Het soort fruit dat voor je, in de box wordt gedaan, is een prettige (en soms) verrassende combinatie van Nederlands seizoenfruit en exotisch fruit. Afhankelijk van de seizoenen in zowel Nederland als het buitenland, zal de Fruitbox bijvoorbeeld appels, peren, bacoven en zelfs ananas of passievrucht, bevatten. Vind je het dus makkelijker om fruit, thuis bezorgd te krijgen, dan geef je dat, bij de bestelling van je maaltijdbox aan.

Mathijs Maaltijdbox

Bij de maaltijdboxen van Mathijs Vrieze, ligt de focus op snel te bereiden gerechten, die klaargemaakt worden met verse, pure ingrediënten. Voor degenen, die gesteld zijn op gezonde en gevarieerde maaltijden, zijn de maaltijdboxen van Mathijs, beslist een aanrader. Daarnaast biedt Mathijs Maaltijdbox, als aanvulling op de maaltijdbox, Fruitboxen aan. De variatie aan vis, vlees, gevogelte, verrassend nieuwe recepten en vers fruit, hebben gemaakt, dat Mathijs Maaltijdbox, binnen korte tijd, een van de grootste werd, op de markt van maaltijdboxen.

Tot slot

Wij zijn voor heel wat vitaminen en mineralen afhankelijk van fruit. Desondanks lukt het ons, meestal vanwege tijdtekort niet, om fruit in huis te halen. Met de Mathijs Fruitbox tot aan huis geleverd, ben je verzekerd van je dagelijkse portie vers fruit en kom je niets meer tekort.

€14