Mathijsmaaltijdbox Family Box 5 personen 4 maaltijden

Mathijsmaaltijdbox Family Box 5 personen 4 maaltijden

Met alle veranderingen wereldwijd, spreekt het voor zich, dat ook het gezinsleven, zoals we die kennen, aan het veranderen is. Waar de moeder vroeger thuis bleef, om voor de huishouding te zorgen, komt het nu veel vaker voor, dat beide ouders een baan hebben. Een van de dingen, waar zulke gezinnen het moeilijk mee hebben, is ervoor te zorgen dat er dagelijks, een gezond diner op tafel staat. Tijdtekort is veelal de oorzaak. Ondernemers hebben hier goed op ingespeeld, door met een slimme en gezonde oplossing te komen; maaltijdboxen. Een van de beste op dit gebied, is de Familiebox van Mathijs Vrieze.

Hoe werkt het   

De Familiebox van Mathijs is erop gericht, elk gezinslid tegemoet te komen, ook de kinderen. Elke box bevat de ingrediënten, die nodig zijn, om drie heerlijke, gezonde maaltijden, binnen een half uur, klaar te maken. Je krijgt er ook het recept bij, zodat het makkelijker wordt om het gerecht te bereiden. De Familiebox is er in twee varianten, de Familiebox middel en de Familiebox groot. Dit heeft te maken met de grootte van een gezin: eerstgenoemde variant is bedoeld voor gezinnen, bestaande uit 2 volwassen en 1 – 2 kinderen, terwijl de tweede variant bedoeld is voor gezinnen, die bestaan uit 2 volwassen en 2 – 3 kinderen. Men moet de hoeveelheid ingrediënten namelijk aanpassen hieraan. Nadat je besteld en afgerekend hebt, wordt de maaltijdbox, op de maandagavond, tussen 17:00 en 22:00 uur, gratis thuis bezorgd. Ben je op dat moment niet thuis, geen nood. De maaltijdbox wordt dan bij de buren achtergelaten. Via een sms, wordt je verteld, waar de box is bezorgd. Aangezien Mathijs maaltijdbox werkt met een flexibel abonnement, is het nogal makkelijk om deze op te zeggen en/of een bestelling te annuleren. Zorg er wel voor, dat je een annulering, 6 dagen voor betreffende levering, reeds doorgeeft.

Mathijs Maaltijdbox

Bij de maaltijdboxen van Mathijs Vrieze, ligt de focus op snel te bereiden gerechten, die klaargemaakt worden met verse, pure ingrediënten. Voor degenen, die gesteld zijn op gezonde en gevarieerde maaltijden, zijn de maaltijdboxen van Mathijs, beslist een aanrader. De variatie aan vis, vlees, gevogelte en altijd weer, een verrassend nieuw recept, hebben gemaakt, dat Mathijs Maaltijdboxen, binnen korte tijd, een van de grootste werd, op de markt van maaltijdboxen.

Tot slot

Tijdtekort hoeft er niet voor te zorgen, dat je niet lekker en gezond kunt koken voor het gezin. De Familiebox van Mathijs Maaltijdbox doet al het voorwerk; van het uitzoeken van de recpeten tot het doen van boodschappen. Je krijgt ze allemaal thuisbezorgd en hebt binnen een half uur, je diner gereed.

€49