Marley Spoon Grote Box 4 personen 4 maaltijden

Marley Spoon Grote Box 4 personen 4 maaltijden

Vanwege het hectische leven, dat wij tegenwoordig lijden, komt het steeds vaker voor, dat we er niet aan toekomen, behoorlijk te koken en gezellig aan tafel te gaan, om gezamelijk te genieten van de maaltijd. Het is daarom niet verwonderlijk, dat de maaltijdboxen van verschillende bedrijven, als geroepen kwamen en enorm populair werden. Vele bedrijven bieden deze dienst in een of andere vorm, aan. Marley Spoon, is daar ook een van. Een van haar maaltijdboxen, is de Familie Box.

Hoe werkt het

De Familie Box is bedoeld voor 3 – 4 personen, waarbij je kunt kiezen voor 2, 3 of 4 gerechten per week. Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Marley Spoon, maak je eerst een online account aan. Vervolgens geef je aan, welke maaltijdbox je wilt bestellen. In dit geval, de Familie Box. Geef ook aan, hoeveel gerechten je wilt bereiden, aangezien de kosten per maaltijd worden berekend. De hoeveelheid aan ingrediënten is ook hierop afgestemd. Je geeft vervolgens aan, welke gerechten je wilt klaarmaken en hebt hierbij de keus uit de wekelijkse selectie, die Marley Spoon voor je klaarzet. Deze selectie bestaat uit een keur aan vlees-, vis-, vegetarische en kindvriendelijke recepten. Hierdoor kunnen ook kinderen makkelijk mee – eten. Verder geef je nog aan waar de maaltijdbox bezorgd moet worden en op welke manier/welke dag. De maaltijdbox wordt tenslotte voor je gevuld met de nodige, verse ingrediënten en recepten, waarna het geheel, gratis, tot aan huis geleverd wordt. Aangezien Marley Spoon met een flexibel abonnement werkt, kan je ten alle tijde, een weekje overslaan of tijdelijk stoppen met de box. Zorg er wel voor, dat je een stopzetting of annulering, tijdig (binnen 6 dagen voor de betreffende levering) doorgeeft.

Marley Spoon

Marley Spoon is een bedrijf, dat zich wereldwijd heeft toegespitst op het leveren van maaltijdboxen. Zij hebben vestigingen in Nederland, België, Duitsland, V.S, Australië en Oostenrijk. Door een goede samenwerking met lokale producenten, die zorgen voor de verse ingrediënten en chef – koks, die dagelijks bezig zijn, met het uitproberen van nieuwe recepten, zorgt Marley Spoon ervoor, dat elke klant, een naar wens gevulde maaltijdbox ontvangt.

Tot slot

Marley Spoon heeft ook gedacht aan de families met kleintjes; de Familie Box is bedoeld voor een groter aantal personen en vanwege de keuze uit kindvriendelijke recepten, kunnen kinderen er ook van genieten.

€74