Marley Spoon FruitBox

Marley Spoon FruitBox

Marley Spoon staat in vele landen bekend om haar maaltijdboxen, die ervoor zorgen dat de klant vrijwel elke dag, kan genieten van gezond, thuis klaargemaakt eten. Wat velen nog niet weten, is dat het bedrijf nu ook zorgt voor een dagelijkse portie heerlijk fruit. Dat doen ze, in de vorm van hun nieuwste product; de Marley Spoon Fruitbox.

Hoe werkt het

Fruit is erg belangrijk voor de gezondheid; wij halen er de nodige vitaminen, mineralen en voedingsvezel uit. Onze medici raden daarom aan, dagelijks, minstens 2 porties fruit te consumeren. De Fruitbox van Marley Spoon bevat 3.5 kilo aan vers, lokaal geplukt fruit. Het grootste deel van alle fruit, wordt uit Nederland en West – Europa gehaald. Zodoende werkt Marley Spoon samen met lokale producenten en beperkt het, de uitstoot van brandstoffen (alsgevolg van transport van het fruit) tot een minimum. Deze service maakt, dat je voor minstens een week, over voldoende fruit beschikt, zonder zelf uit huis te hoeven gaan. Je kunt een bestelling voor de Fruitbox namelijk aangeven op je online account, waarna de box, samen met je maaltijdbox, tot aan huis wordt geleverd.

Marley Spoon

Marley Spoon is een bedrijf, dat zich wereldwijd heeft toegespitst op het leveren van maaltijdboxen. Zij hebben vestigingen in Nederland, België, Duitsland, V.S, Australië en Oostenrijk. Door een goede samenwerking met lokale producenten, die zorgen voor de verse ingrediënten en chef – koks, die dagelijks bezig zijn, met het uitproberen van nieuwe recepten, zorgt Marley Spoon ervoor, dat elke klant, een naar wens gevulde maaltijdbox ontvangt.

Tot slot

Wij zijn voor heel wat vitaminen en mineralen afhankelijk van fruit. Desondanks lukt het ons, meestal vanwege tijdtekort niet, om fruit in huis te halen. Met de Marley Spoon Fruitbox tot aan huis geleverd, ben je verzekerd van je dagelijkse portie vers fruit en kom je niets meer tekort.

€13