De Krat Abonnement Weekendkrat Vega Box 3 personen 3 maaltijden

De Krat Abonnement Weekendkrat Vega Box 3 personen 3 maaltijden

Er zijn heel wat aanbieders die je de mogelijkheid geeft o vegetarische maaltijdboxen te bestellen. De Krat blijft dus zeker niet achter. Behalve hun Gemakskrat die vlees en vis bevat, heeft De Krat ook een Gemakskrat speciaal voor vegetariërs. Lees maar verder om te zien wat je allemaal in een Gemakskrat Vega kunt krijgen.

Hoe werkt het

De Krat zal je altijd een goed gevulde maaltijdbox geven. Of het nou vlees en vis bevat of niet. Ook in hun vegetarische maaltijdbox kun je ingrediënten krijgen die genoeg zijn voor 3 maaltijden. Naast producten zoals brood, kaas en eieren, kun je ook nog peulvruchten en vegaburgers verwachten. Je krijgt een receptenboekje mee zodat je precies weet hoe je de gerechten klaar moet maken. Ze nemen ongeveer 30 tot 40 minuten en niet langer. Het is de bedoeling dat je niet lang in de keuken hoeft te staan wanneer je de maaltijden bereidt.

Je mag een box voor 2, 3 of 4 personen bestellen. Je mag van tevoren eerst een eenmalige box bestellen zodat je precies kunt nagaan wat je in zo een box krijgt. Als je besluit een abonnement te nemen, dan krijg je 10% korting op de eerste 2 boxen. Je vult daarna je gegevens in. Dit hoef je alleen de eerste keer te doen. Daarna hoef je alleen even in te loggen. Je geeft dan aan wanneer je de boxen geleverd wilt hebben. Ze leveren op maandag-, donderdag- en vrijdagavond en zaterdagochtend. Je mag je maaltijdbox ook zelf ophalen en dat kan maandagavond en vrijdag de hele dag. Hun afhaalpunt is in Amsterdam gevestigd.

De Krat

Je kunt erop rekenen dat je alleen gezonde producten in je box krijgt die geen schadelijke conserveringsmiddelen of E-nummers heeft. Je mag zelf beslissen of je elke week een box wilt krijgen of om de ene week. Het is ook mogelijk om je abonnement te pauzeren. Via je account kun je alles doorgeven.

Tot slot

Je hoeft zelf niet elke dag te bedenken wat je op tafel moet zetten. Laat anderen dat af en toe voor je doen. Bestel de Vega Gemakskrat om te genieten van heerlijke en unieke vegetarische gerechten.

€49