De Krat Abonnement Weekendkrat Extra Box 2 personen 3 maaltijden

De Krat Abonnement Weekendkrat Extra Box 2 personen 3 maaltijden

Er zijn vele maaltijdboxen die je kunt bestellen die recepten hebben voor de hele week, maar het kan zijn dat je box alleen tot vrijdag gaat. Wat ga je dan in het weekend eten? Zaterdag en zondag is men eerder geneigd om buiten te eten omdat ze dan op stap gaan. Je denkt misschien dat je iets gaat nemen dat gezond is, maar je weet nou niet of de groenten die ze gebruiken gezond en vrij van chemicaliën zijn. Alleen bij thuis eten weet je dat wat jij klaarmaakt werkelijk gezond is. Daarom komt De Krat met een speciale Weekendkrat die je speciaal voor het weekend bedoelt is.

Hoe werkt het

De krat zit vol vlees/vis en groenten. Je krijgt meestal 2x vlees of vis en 8 verschillende groenten die de hele weekend mee zullen gaan. Ook kun je brood, kaas en andere producten verwachten die ideaal zijn voor ontbijt of als tussendoortje. Je krijgt geen recepten mee. Jij mag zelf bepalen wat je met je producten zult klaarmaken. Wel kun je op de website 8 tot 9 recepten vinden waar je inspiratie uit kunt halen.

Je geeft eerst aan voor hoeveel mensen je de box wilt bestellen. Het kan voor 1 persoon zijn of 4 personen. Daarna geef je aan of je het eenmalig wilt uitproberen of een flexibele abonnement wilt nemen waar je 10% korting zult krijgen op je eerste 2 kratten. Vervolgens vul je je gegevens in. Dit hoef je de eerste keer maar te doen. De volgende keer hoef je alleen maar in te loggen. Ze leveren de boxen op donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagochtend. Als je het liever wilt afhalen, dan kun je dat elke vrijdag in Amsterdam doen.

De Krat

De Krat bestaat al sinds 2010 en is als eerste begonnen met het leveren van maaltijdboxen. Je kunt altijd rekenen op groenten die onbespoten zijn en vlees die vrij is van antibiotica. Hun vis heeft altijd het MSC keurmerk en wordt volgens de viswijzer gevangen. Je mag zelf beslissen of je de maaltijdbox wekelijks of om de week wilt krijgen. Het gaat namelijk om een flexibele abonnement die je helemaal aan je eigen wensen kunt aanpassen

Tot slot

Het is een box die het uitproberen waard is. Je krijgt uitstekende producten voor een goede prijs zodat jij ook in het weekend heerlijke gerechten kunt klaarmaken.

€46