De Krat Abonnement Weekendkrat Box 4 personen 3 maaltijden

De Krat Abonnement Weekendkrat Box 4 personen 3 maaltijden

Er is geen tekort aan maaltijdbox aanbieders en dat zie je ook wanneer je maaltijdboxen.net doorneemt. Er zijn dus diverse boxen die je kunt bestellen om je gezin van heerlijke, gezonde maaltijden te voorzien. Ook De Krat komt met een maaltijdbox die vol met gezonde producten zit. Hun Gemakskrat is hun meest gekozen box en als je verder leest zul je zien waarom.

Hoe werkt het

Wanneer je hun Gemakskrat bestelt, krijg je precies het juiste aantal ingrediënten voor 3 maaltijden. Je kunt er verzekerd van zijn dat het een goedgevulde box is die vol zit met producten die geen schadelijke stoffen bevatten. Je hebt keuze tussen 2 gerechten die vlees of vis kunnen zijn en je hebt daarnaast ook een vegetarische gerecht. Vis kun je om de week krijgen. Je krijgt een receptboekje mee met de 3 recepten die je binnen 30 of 40 minuten kunt klaarmaken. Je kunt van tevoren online bekijken welke gerechten je kunt verwachten.

Allereerst geeft je eerst aan voor hoeveel mensen dit box bedoelt is. Je mag kiezen tussen 2, 3 of 4 personen. Daarna geef je aan of je de box eerst eenmalig wilt proberen of als je meteen een flexibele abonnement wilt nemen erop. Wanneer je een abonnement neemt, krijg je 10% korting op je eerste 2 boxen. Daarna vul je je gegevens in en dan geef je aan wanneer het geleverd moet worden. Na de eerste keer hoef je alleen maar in te loggen. De box wordt op maandag-, donderdag- en vrijdagavond en zaterdagochtend geleverd. Je mag het ook zelf ophalen. Dat kan op maandagavond en vrijdag de hele dag.

De Krat

De kat is als eerste begonnen met het leveren van maaltijdboxen. Op de website kun je precies nagaan waar ze hun producten vandaan halen en hoe ze te werk gaan. Het is een flexibele abonnement, dus je mag beslissen of je je box wekelijks of om de week wilt hebben. Je mag via je account aangeven wat voor regeling je wilt hebben.

Tot slot

Je ziet dus waarom vele mensen voor dit Gemaksbox kiezen. De Krat geeft vaak kortingen en komt ook met andere leuke extraatjes zoals Challenges die je misschien ook zou willen uitproberen. Hou hun website dus in de gaten.

€59