Kook Jij of Ik

Kook Jij of Ik

Een ieder wilt natuurlijk elke dag een heerlijk gezonde maaltijd op tafel zetten, maar dat is helaas niet altijd mogelijk. U heeft misschien geen tijd vanwege uw drukke schema, bent misschien een paar dagen verkouden of u heeft gewoon van die dagen waar u een tijdje uit de keuken wilt blijven. Maar u wilt natuurlijk dat u en uw gezin een gezond maaltijd te eten krijgt. Dat kan met Kook Jij of Ik. We kennen allemaal de maaltijdboxen die bestelt kunnen worden en die u dan zelf binnen een half uur kunt bereiden, maar bij Kook Jij of Ik hoeft u zelf niet te koken.

Hoe werkt het

Bij Kook Jij of Ik kunt u kiezen: u krijgt de ingrediënten en maakt de maaltijd zelf klaar of zij maken het voor u klaar en u hoeft het alleen even op te warmen. Lekker makkelijk. Er zijn nog vele redenen waarom u uw maaltijden bij Kook Jij of Ik moet bestellen. U krijgt onbespoten producten die u dan binnen een mum van tijd kunt bereiden, het gaat om verse en seizoensgebonden producten, ze zijn diervriendelijk, enz. En we hebben het nog niet gehad over de gevarieerde recepten die de kinderen snel zullen oppeuzelen.

De maaltijden bestellen is heel eenvoudig. U kiest uw recepten uit. U mag zelf bepalen hoeveel recepten u wil en hoeveel personen u wilt voeden. U mag ook kiezen wie de gerechten voor u klaarmaakt. Verder mag u ook bepalen wanneer de maaltijden bezorgd moeten worden. PostNL zal die aan huis bezorgen. Een dag van tevoren zult u een email of sms krijgen met de juiste bezorgtijd. En dat is alles!

Kook Jij of Ik

Met Kook Jij of Ik weet u dat u met mensen te maken heeft die gezondheid en milieu een prioriteit maken. Ze werken nauw samen met boeren en producenten die ze goed kennen en zodat u ook weet waar ze hun producten vandaan halen. Dit alles kunt u nagaan op hun website.

Tot slot

Als u een dagje vrij wilt nemen en toch wilt genieten van een gezonde maaltijd die u zelf niet hoeft te bereiden, dan is Kook Jij of Ik precies wat u nodig heeft.