HelloFresh Veggie Box 6 personen 3 maaltijden

HelloFresh Veggie Box 6 personen 3 maaltijden

Een ieder probeert tegenwoordig een gezonde leefstijl op na te houden, en daar hoort een gezond dieet er vanzelfsprekend bij. Er wordt daarom geadviseerd om vooral zelf te koken en junk of fastfood, zoveel als mogelijk te vermijden. Maar wat doe je nu, als je als vrijgezel of werkende moeder/vader er niet aan toe komt, behoorlijk te koken, omdat je er gewoon de tijd niet voor hebt, alle voorbereidingen te treffen? Plaats daar nog bij, dat je vegetariër bent en het wordt zo goed als onmogelijk. Dan maar buiten eten zullen velen denken, er is toch geen andere oplossing? Gelukkig wel! Met de Veggiebox van HelloFresh, kunnen ook de vegetariërs onder ons, genieten van gezonde, smakelijke maaltijden.

Hoe werkt het

Om gebruik te maken van de diensten van HelloFresh, maak je eerst een account aan. Vervolgens laat HelloFresh de keuze aan gerechten volledig aan jouw over. Jij kiest wekelijks uit 10 vegetarische gerechten, die HelloFresh ter beschikking heeft. Daarnaast geef je aan hoeveel maaltijden je zou willen bereiden (3 of 4) en voor hoeveel personen je denkt te gaan koken (1,2,3,4,5 of 6 personen). Aan de hand van deze gegevens, worden de kosten bepaald en wordt de Veggiebox voor je gevuld met alle ingrediënten en bijbehorende recepten, die nodig zijn, om binnen een half uur, smakelijke, vegetarische dinner maaltijden te bereiden. De box wordt vervolgens op een tijdstip, die jouw het best uitkomt, tot aan huis geleverd. Over vervelende regelingen hoef je je geen zorgen te maken: HelloFresh werkt volgens een flexibel abonnement, die je op elk moment zou kunnen stopzetten.

HelloFresh

HelloFresh begon als een klein experiment, bestemd voor 10 familieleden. Met haar filosofie “HelloFresh doet het voor jouw, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van wereldformaat, die klanten in de USA, UK, Nederland, België, Australië, Duitsland, Canada, Zwitserland en Austrië wekelijks voorziet van verse ingrediënten, snel te bereiden gerechten en een gevarieerd menu.

Tot slot

HelloFresh heeft ook aan de vegetariërs onder ons gedacht. Voor hen staat er namelijk de Veggiebox gereed. Deze wordt goed gevuld met de nodige, verse ingrediënten, zodat je ook als vegetariër kan genieten van gezonde, makkelijk te bereiden en bovenal smakelijke maaltijden.

€79